WujekGanja Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Witam, pomoże ktoś? Wyszła nowa aktualizacja do Messengera z XDA ale nie mogę jej zainstalować(zaznaczona opcja z nieznanych źródeł)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Witam, pomoże ktoś? Wyszła nowa aktualizacja do Messengera z XDA ale nie mogę jej zainstalować(zaznaczona opcja z nieznanych źródeł)... Odinstaluj poprzednia wersję.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekGanja Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 1 minutę temu, Antek Szprycha napisał: Odinstaluj poprzednia wersję. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Wszystko od instalowane, sprzątacz użyty i dalej nic:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattib4 Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Ja najpierw czyszczę pamięć podręczna później wszystkie dane a następnie odinstalowuje. Zainstalowałem te najnowsze i na poco f3 smigaWysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekGanja Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 10 minut temu, mattib4 napisał: Ja najpierw czyszczę pamięć podręczna później wszystkie dane a następnie odinstalowuje. Zainstalowałem te najnowsze i na poco f3 smiga Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Niestety nic nie działa. Postanowiłem, że zainstaluje ze sklepu, a potem zrobię tak jak pisałeś i tu się zdziwiłem bo messenger ze sklepu działa normalnie(okrągłe dymki, klawiatura nie zasłania pola do pisania):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
triadaphilo Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Dnia 21.04.2021 o 08:25, DOMKOWY123 napisał: Ten sam problem w redmi note 10 pro. Kwadratowe dymki, które nie działają dadzą się tylko czasami otworzyć. Wyłączyłem je całkiem. Znalazł ktoś rozwiązanie tego problemu? jak je wylaczyles bo ja nawet tego nie wiem jak zrobic a juz mam ochote udusic telefon przez te dymki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Co do dymków to pomaga instalacja starszej wersji aplikacji messanger. Natomiast wyłączyć je można w samej aplikacji. Uruchom messangera w lewym górnym rogu kliknij kółeczko z twoim logo i przewiń listę ustawień do pozycji dymki. Wejdź w nie i je wyłącz, to wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSideR Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 (edited) Jeśli chodzi o dymki to instalujemy zmodowane aplikacje z linku poniżej : FB że starymi dymkami Edited February 19, 2022 by OutSideR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudybyq_69 Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Wystarczy sklonować messengera i na nim się zalogować. U mnie stare dymki powróciły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Jak ominąć to zabezpieczenie? Pamiętam, że kiedyś robiłem to za pomocą jakiejś komendy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts