mrosi Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 9 Lite / Mi CC 9 (nazwa kodowa: pyxis). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MICC9e_V12.0.3.0.QFMCNXM_v12-10.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
color1 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 (edited) Czy to na pewno właściwy rom dla mi 9 lite ? (MIcc9e) bo wrzuciłeś chyba plik dla laurus a nie dla pyxis... Edited October 23, 2020 by color1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Nie, nie jest wlasciwy i nawet go nie wgrasz. Ale Mi CC9e nie ma swojego dzialu na forum, bo w Polsce ma go garstka osob, o ile ktokolwiek w ogole. Wiec idzie to tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts