underface88 Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 (edited) hej. ekipa jest jakiś sposób który pozwala zamienić panel boczny od Xiaomi na taki z newsami od google? u innej osoby która ma trochę nowszy model Redmi 9 działa ten google jako domyślny to niżej tak w ustawieniach launchera nie ma takiej opcji niestety Edited October 18, 2020 by underface88
nardenis Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Ja to robię innym launcherem i działa Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
shelmahh Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Przytrzymaj palec na ekranie, na dole wyskoczy Ci menu i kliknij "opcje", następnie "więcej", i masz dostępny tryb asystenta
frrancuz Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Tylko na Xiaomi Polska. W globalu tego nie ma. Są jakieś kombinacje (YT) pozwalające niby to zrobić.
brawo Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 Nie wiem o czym dyskutujecie Ale mam globala mi9tpro i takie meni z Discovery da się "wyciągnąć" pociągnięciem palucha z dołu do góry zaznaczając wcześniej opcję w Ekran główny/Ekran główny/Klasyczny i tam jest suwaczek. Ale po ostatniej aktualizacji MIUI coś sPir@#$%^Li i nawet jak wyłączyłem tą opcję to i tak ją mam włączoną i jak pociągnę paluchem po ekranie to wyskakuje mi wyszukiwarka googla. Na samym dole jest Discovery.
nemed Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 W opcjach pulpitu wybierz asystenta Google DiscoveryWysłane z Mi Mix 2S
marcinj6 Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Bo masz rom global dlatego nie masz google DiscoverWysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts