[email protected] Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Xiaomi Mi Mix 2S MIUI Global 12.0.1 Mniej więcej od czasu ostatniej aktualizacji (lipiec 2020) mam problem z pozostającymi na ekranie komunikatami systemowymi lub od aplikacji. Chodzi o te informacje, które pojawiają się w chmurce z tekstem np. z booking.com "odwołałeś rezerwację", z opaski "odblokowano przez urządzenie bluetooth". Ich rodzajów jest wiele. Tego typu komunikaty powinny zniknąć z ekranu po kilku sekundach od pojawienia się. U mnie to są minuty. Jest to dość kłopotliwe, bo często zasłaniają one tekst. Czy długość utrzymywania się takiego komunikatu na ekranie jest możliwa do ustawienia z poziomu systemu? Czy jest to kwestia jakiejś nakładki ekranowej (korzystam z Nova Launcher i Twilight)? A może to wina ostatniej aktualizacji?
brawo Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) To chyba mówisz o powiadomieniach pływających. Jeśli tak to trzeba te powiadomienie odhaczyć dla danej aplikacji. Mnie tak wkurzał mesendżer ze swoim kółeczkiem. Teraz jestem spokojniejszy Edytowane 5 Października 2020 przez brawo
frrancuz Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 Ustawienia - dodatkowe ustawienia - ułatwienia dostępu - czas na działanie. Ustaw domyślne. 1
Rekomendowane odpowiedzi