kubad99 Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) Hej. Korzystacie z nowe aplikacji canal+ na Mi Box? Mam taki problem, że dość mocno klatkuje i wygląda jakby był problem z odswieżaniem. Znajomi ponoc takiego problemu nie mają. Internet mam dość szybki, przy innych aplikacjach nie zauwazylem zadnego problemu. Netflix i HBO super dzialaja w najwyzszej rozdzielczosci(z automatu ustawiła się 2160p60hz). Problem jest na tyle poważny, że nie da się za bardzo oglądać sportu, bo piłka smuży, w żuzlu postaci sie lekko przycinaja i rozmywają. Problem nie wystepuje tylko w transmisji na żywo, ale tez przy oglądaniu skrótów :/ Bawiłem się troche rozdzielczością i na nieco niższych wyglada odrobine lepiej, ale szału dalej nie ma. Edytowane 23 Września 2020 przez kubad99
kapciu75 Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 Jak się zalogowałeś do tej aplikacji? Z pilota nie ma szans. Ta apla wymaga klawiatury, jak mniemam jest pod Android, ale nie Android TV.
kubad99 Opublikowano 23 Września 2020 Autor Opublikowano 23 Września 2020 Jest nowa aplikacja canal+ (to cos innego niz canal plus go) i jest normalnie w sklepie play.
kapciu75 Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 Jest. Próbowałem ją dzisiaj zainstalować. Poległem próbując się logować za pomocą pilota.
kubad99 Opublikowano 23 Września 2020 Autor Opublikowano 23 Września 2020 Ja mam podlaczonego Mi boxa z kontem google, apke tez mialem na telefonie, wiec samo mnie zalogowało. Sprobuj tak
adbok Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 Można logować się do nowej aplikacji kontem NC+ Go ?Czy to inna usługa ?Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
kapciu75 Opublikowano 23 Września 2020 Opublikowano 23 Września 2020 Inna. Logujesz się danymi do ICA.
Kuzik Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 jakie są różnice między ncplus go a canal plus?
kapciu75 Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Brak limitu godzin. W miarę czasu (rozwoju usługi) podejrzewam, że będą się wycofywać z nc+ go. Ale to tylko moje podejrzenia....
Rekomendowane odpowiedzi