shlyify Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 Hej, mam nowy mi 10 z oryginalnym softem najnowszy stable EEA. Niestety nie mogę pobrać super tapet jedynie działa ten podstawowy mars. Przy próbie pobrania wyskakuje błąd "Nie udało się pobrać". Jest na to jakieś rowzwiązanie? Zmiana regionu nie pomogła.
Netoper Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 A na jaki region próbowałeś? sprawdzałeś ma Indie, Indonezja?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 3 godziny temu, shlyify napisał: Jest na to jakieś rowzwiązanie? Poczekać. Prawdopodobnie to "chwilowy" błąd serwerów. Miałem podobnie na Mi9T też na EEA i po pewnym czasie zaskoczyło, bez dodatkowych zabiegów.
shlyify Opublikowano 12 Września 2020 Autor Opublikowano 12 Września 2020 Różne regiony, na Indiach tez nie działało. W takim razie zaczekam, szkoda ze nie działa taka prosta rzecz.
pkonrad Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 Wszystkie najnowsze wersję Super tapet można pobrać sobie z APKMirror i zainstalować ręcznie.
mrosi Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 39 minut temu, pkonrad napisał: Wszystkie najnowsze wersję Super tapet można pobrać sobie z APKMirror i zainstalować ręcznie. I można je ot, tak sobie, zainstalować...? To element systemowy i bez ROOTa oraz dodatkowych zabiegów tego nie zrobisz.
pkonrad Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 51 minut temu, mrosi napisał: I można je ot, tak sobie, zainstalować...? To element systemowy i bez ROOTa oraz dodatkowych zabiegów tego nie zrobisz. Bez problemu zainstalujesz na telefonie z ROMem od Xiaomi każdą aplikację systemową z pliku APK. https://miuipolska.pl/forum/topic/50819-instalacja-super-tapet-superwallpaper-na-flagowcach-od-xiaomi/
orte Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Właśnie zainstalowałem żonie na Mi9 Saturna, soft global v12.0.1.0, żadnego problemu i działa OK Przy okazji znalazł sobie nowy soft v12.0.2.0 1
Rekomendowane odpowiedzi