Gadoem Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Upadł mi telefon na dolna część tyłu telefonu, od tej pory kompletnie nie działa nie chce się włączyć. Co może być tego przyczyną i jaki może być koszt naprawy telefonu?
Netoper Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Podstawową przyczyną no to jest to że grzmotnął fon na glebę, a w wyniku tego mogła się np poluzować wtyczka akumulatora, czy uszkodzić płyta główna.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
brawo Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Przyczyną nie działania może być upadek na dolną część tyłu telefonu. Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez brawo
FromWP Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 7 minut temu, Gadoem napisał: jaki może być koszt naprawy telefonu? Bez dokładnych oględzin przez serwis nie da się nic powiedzieć. Znajomy przejechał (Suzuki Grand Vitarą) po leżącym na pokrywie studzienki Mi9SE który mu wypadł przy wsiadaniu do samochodu. Telefo o dziwo przeżył. Plecki całkowicie zniszczone, ramka metalowa na wysokości gniazda USB mocno wygięta, ale telefon działał i ekran cały! Naprawa polegająca na wymianie metalowej ramki i tyłu kosztowała bodajże około 300 zł. W nieautoryzowanym serwisie.
Adam Błażejewski Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi