Skocz do zawartości

Po aktualizacji do MIUI 12 nie wyświetlają się pełne powiadomienia aplikacji na ekranie blokady.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hejka. 

Mam nadzieje, ze ktos jeszcze odwiedza to forum. 
Pisze z taka sprawa ze dzis rano zaktualizowal mi sie fon do MIUI 12 i jest pewne ALE...
Chodzi dokladnie o to, ze powiadomienia na ekranie blokady czy to z messengera czy IG, FB etc. etc. nie pokazuja od kogo, treść itd. 
Jest napisane tylko na przykladzie messengera "1 nowe powiadomienie". 
Dodam iz w ustawieniach powiadomien WSZEDZIE jest zaznaczona opcja "Pokaz wszystkie powiadomienia i ich zawartosc" 

Ktos wie jak to naprawic? 

Edytowane przez Bikeyyy
Opublikowano

Nadal to samo ;_; 
Co wiadomosc od kogos pokazuje tylko "1 nowe powiadomienie" 
Jezeli sa wiadomosci od roznych osob to messenger rozbija to na dwa takie same popupy...

Opublikowano

To spróbuj:

Messenger przytrzymaj - Informacje o aplikacji - Powiadomienia - (np jak na screenie)Screenshot_2020-08-27-21-46-33-880_com.android.settings.thumb.jpg.fff82d41ff6d164be3097807a08f2b30.jpg

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Ostatnia opcja być może niesie jakieś szanse - choć podejrzewam aktualizacje Messenger jaki winowajcę (wcześniej było ok?)..

Screenshot_2020-08-27-21-48-36-173_com.facebook.orca.jpg

Opublikowano

Restart dla zasady :-) ale długo trzymając włącznik.

Kiedy aktualizował Ci się Messenger?
U mnie, właśnie zauważyłem- jest to samo. Jednak pomaga włączenie treści wScreenshot_2020-08-27-23-42-14-378_com.miui.notification.jpg

Wtedy działa.Screenshot_2020-08-27-23-42-21-653_lockscreen.jpg

Opublikowano

Dalej nic, daje screeny jak to wygląda. Aktualizowalem messa wczoraj, sytuacja wygląda tak samo na innych apkach typu snap, IG, FB

Dodaje też screen jak wygląda to na ekranie.

Screenshot_2020-08-28-08-13-39-636_com.android.settings.jpgScreenshot_2020-08-28-08-13-28-991_com.miui.notification.jpgScreenshot_2020-08-28-08-18-57-363_lockscreen.jpg

• mrosi zmienił(a) tytuł na Po aktualizacji do MIUI 12 nie wyświetlają się pełne powiadomienia aplikacji na ekranie blokady.
Opublikowano
14 minut temu, Antek Szprycha napisał:

A rozwiń to powiadomienie emoji39.png

To kaze mi odblokowac ekran :D 
Nie zeby to bylo jakies istotne ale mnie to irytuje niesamowicie :x 

Opublikowano (edytowane)

Ja to juz sam nie wiem o co chodzi :cry:
Napisza 3 osoby na messengerze to mam 3 nowe powiadomienia tylko i nic wiecej, jakies powiadomienie z fb to samo. 

Irytuje mnie to :D

Dodajac do tego co mowisz aby przeciagnac w dol to jest "tresc ukryta"

Edytowane przez Bikeyyy
Opublikowano (edytowane)

A ja dałem radę :) Wystarczy zrobić mu full wipe.
Zapewne przy aktualizacji z MIUI 11 na MIUI 12, wkradło się trochę błędów i dlatego nie pokazywało treści powiadomień... Aktualnie jestem po full wipe i wszystko działa jak należy. Pozdrawiam

Edytowane przez Hunius33
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...