lapin Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam, Mam problem. Odblokowałem mojego XIAOMI MI 9, zainstalowałem TWRP, zainstalowałem system z zipa na moim telefonie i teraz po restarcie telefon za kazdym razem trafia mi do TWRP :( Postepowałem teoretycznie zgodnie z instrukcją: https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi-eu-i-twrp-na-mi9/ Macie jakiś pomysł co może być nie tak? Cały proces przebiegł pomyślnie wszystko się rozpakowało i zainstalowało, ale telefon nie startuje do systemu tylko do TWRP..
mariusz.ur Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Format data gdzie potwierdzasz "yes" 1
lapin Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2020 teoretycznie zrobiłem to za pierwszym razem również, bo pamiętam tą operację wpisywania ręcznie YES. Jedyne co mi przyszło na myśl to przejście procesu jeszce raz bo dane z telefonu widoczne na komputerze były jakieś zaszyfrowane i nie dało się nawet ponownie wgrać ROMu, wieć jako kompletny laik na czuja dałem jeszcze raz format data na yes zeby wgrać plik z ROMem ponownie i bez zadnego restartu wycofalem sie do instalacji zainstalowałem i zadziałało... Nie wiem czy to mozliwe, ale za pierwszym razem na 95% po format data i YES zrestartowalem telefon i wtedy zaczalem instalacje. Może to był ten błąd.
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi