Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam telefon od 4 dni i od początku problem z wifi nie chcą się otwierać strony www ,aplikację które używają internet nie działają np. w aplikacji inpost piszę że jestem offine , whatsapp mam na telefonie i pc a tam przeważnie rozłączony bo problem z telefonem ,messenger często piszę oczekiwanie na sieć a internet mam cały czas w domu , wczoraj odpaliłem nawigacje sygic w trasie i miałem biały ekran po paru sec. telefon się zresetował i to parę razy , napisałem do tego sklepu co kupiłem ale mają mnie gdzieś już 2 dzień również napisałem do globalnej wersji i pomoc i czekam na nich odpowiedź , a jeszcze dziś zamierzam oddać telefon bo być może że akurat z moim telefonem jest coś nie tak , prosił bym o radę państwa bo zamierzam kupić kolejny ten telefon ale w innym sklepie gdzie klientów traktują dobrze .

Edytowane przez 8cysiek6
Opublikowano

Jakie oprogramowanie?

Jaka dystrybucja?

Na szybko, zrób przywracanie ustawień fabrycznych, telefon do 0.  Ustawienia - o telefonie. Jak chcesz. Po tym sprawdź czy to samo. Jeżeli tak, zwróć. 

Opublikowano (edytowane)

MIUI GLOBAL 11.0.1 I STABILNA 

Wersja androida 10 QKQ1 

telefon kupiony w polskim sklepie 

Przywrócenie fabrycznych pomogło ale tylko na chwilę i dalej to samo internet nie działa na telefonie a na pc tak 

Edytowane przez 8cysiek6
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam podobnie tylko że to zdarza się czasami i to Wi Fi i na danych komórkowych. To jest tak jakby czasami sie net w tel zawieszał. Jaka może byc tego przyczyna???? Zj....y tel czy jak?? RN Pro 9 mam od maja.

Opublikowano
5 godzin temu, MaNael napisał:

Mam podobnie tylko że to zdarza się czasami i to Wi Fi i na danych komórkowych. To jest tak jakby czasami sie net w tel zawieszał. Jaka może byc tego przyczyna???? Zj....y tel czy jak?? RN Pro 9 mam od maja.

Ja oddałem swój na reklamację po 14 dniach uznali mi i wymienili telefon 3 dni go mam i widzę znów problem z wifi chyba wina w oprogramowaniu możesz również zgłosić w ustawienia - usługi i opinie i tam wybierz wifi ja przed chwilą zgłosiłem to .

Opublikowano
Dnia 28.06.2020 o 19:35, WD40 napisał:

A tak z ciekawości jakich rouerów WiFi używacie? W jakim standardzie? N czy ac? 5 GHz czy 2,4 GHz? Próbowaliście zmiany kanału?

U mnie Tenda 11AC i śmiga jak szalony zarówno w standardzie ac jak i N.

Używam routher FRITZ!Box 7530 standard mam n+ ac ale zmieniałem też na n+a kanał też zmieniałem i nic nie pomaga . Wiem że to wina oprogramowania i w połowie lipca będzie aktualizacja która mam nadzieje naprawi