Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@rafiks

dzięki za info. Jeszcze dopytam, czy w okienku pokazuje się tylko godzina i stan baterii, czy coś jeszcze, np nazwa dzwoniącego, lun nr tel. ew inne powiadomienia, np. mail, itp?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja kupiłem Nillkina CamShield i o ile tył fajny bo całkowicie zasłania aparaty gdy nie ma konieczności korzystania, to boki nie są niestety chropowate i etui wyślizguje się z dłoni...

Także przestrzegam :)

Opublikowano

Szkoda że nikt nie napisał że spigen armor jest ma tak samo śliski tył jak oryginalne etui... Eh .. trzeba będzie zwrócić... I próbować jakieś inne w całości z gumy najlepiej żeby był jak najpewniejszy chwyt 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy w etui spigen armor rant jest wystający czy z boku nie chroni ekranu?

Opublikowano

Po bokach jest poniżej poziomu ekranu. Z góry i dołu wystaje około milimetra. Odwrocony telefon leżący na płaskim nie dotyka ekranem do podłoża.

Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 27.05.2020 o 22:49, olutus napisał:

Ja mam Spigena czarnego. za***iste etui ale musiałem troszkę podciąć w okolicach głośnika do rozmów bo czujnik zbliżeniowy szalał.

Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka

Cześć

Możesz podesłać fotkę gdzie podciąłeś ? Gdzie MI 10 ma czujnik zbliżeniowy ? Mnie też szaleje ale nie chcę czegoś spieprzyć 

• 11 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 27.11.2020 o 14:26, Wako1986 napisał:

Szkoda że nikt nie napisał że spigen armor jest ma tak samo śliski tył jak oryginalne etui... Eh .. trzeba będzie zwrócić... I próbować jakieś inne w całości z gumy najlepiej żeby był jak najpewniejszy chwyt 

O jakiej serii Spigen Armor piszesz?? Slim rmor? Rugged Armor? Tough Armor? Jakim to dziwnym przypadkiem Twoi rozmówcy wiedzą, o jakiej serii piszesz...