Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich. Mam taki problem z moim Mibandem 4, wchodząc w znajomych i sprawdzając kroki zawsze wyświetlają mi się z dnia dzisiejszego jako kroki z wczoraj. Proszę spojrzeć na zdjęcie, wszystkie kroki zamiast pokazywac w slupku dzisiaj pokazują się z datą wczorajszą... Na 3 opaskach tak mam. Nie wiem jak to naprawić.

Screenshot_2020-04-26-17-20-00-992_com.xiaomi.hm.health.jpg

Edytowane przez arekpan15
Opublikowano

@arekpan15bo to opaska za około 100zl! Nie spodziewaj się cudów. Proponuję zrobić reset aplikacji - wyczyść obydwie pamięci oraz zrób reset opaski. Ja tej opaski po 8 miesiącach mam dość nic dobrze nie działa oprócz powiadomień. Kupiłem Honor Magic Watch 2 46mm i w KOŃCU WSZYSTKO DZIAŁA. 

Opublikowano

Kurcze, a u mnie wszystko działa i jestem bardzo zadowolony. Opaska kupiona w polskim sklepie, telefon OP 5T, w telefonie aplikacja MiFit, połączenie Bluetooth stabilne. Nie wiem skąd Wam się biorą te problemy ale jak widać - jak nie ,, pogrzebiesz '' w ustawieniach - to się nie dowiesz.

Opublikowano
3 godziny temu, Misiuu21 napisał:

@arekpan15bo to opaska za około 100zl! Nie spodziewaj się cudów. Proponuję zrobić reset aplikacji - wyczyść obydwie pamięci oraz zrób reset opaski. Ja tej opaski po 8 miesiącach mam dość nic dobrze nie działa oprócz powiadomień. Kupiłem Honor Magic Watch 2 46mm i w KOŃCU WSZYSTKO DZIAŁA. 

Ale jakich cudów? Zeby dzialala zgodnie z datą...