arekpan15 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich. Mam taki problem z moim Mibandem 4, wchodząc w znajomych i sprawdzając kroki zawsze wyświetlają mi się z dnia dzisiejszego jako kroki z wczoraj. Proszę spojrzeć na zdjęcie, wszystkie kroki zamiast pokazywac w slupku dzisiaj pokazują się z datą wczorajszą... Na 3 opaskach tak mam. Nie wiem jak to naprawić. Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez arekpan15
arekpan15 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Echh kolejne forum na którym nie można uzyskać pomocy. Serio prawie 100 osób weszlo i nikt nawet nie sprawdził czy ma tak jak ja?
Misiuu21 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @arekpan15bo to opaska za około 100zl! Nie spodziewaj się cudów. Proponuję zrobić reset aplikacji - wyczyść obydwie pamięci oraz zrób reset opaski. Ja tej opaski po 8 miesiącach mam dość nic dobrze nie działa oprócz powiadomień. Kupiłem Honor Magic Watch 2 46mm i w KOŃCU WSZYSTKO DZIAŁA.
Papa Smerf Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Kurcze, a u mnie wszystko działa i jestem bardzo zadowolony. Opaska kupiona w polskim sklepie, telefon OP 5T, w telefonie aplikacja MiFit, połączenie Bluetooth stabilne. Nie wiem skąd Wam się biorą te problemy ale jak widać - jak nie ,, pogrzebiesz '' w ustawieniach - to się nie dowiesz.
arekpan15 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Misiuu21 napisał: @arekpan15bo to opaska za około 100zl! Nie spodziewaj się cudów. Proponuję zrobić reset aplikacji - wyczyść obydwie pamięci oraz zrób reset opaski. Ja tej opaski po 8 miesiącach mam dość nic dobrze nie działa oprócz powiadomień. Kupiłem Honor Magic Watch 2 46mm i w KOŃCU WSZYSTKO DZIAŁA. Ale jakich cudów? Zeby dzialala zgodnie z datą...
Misiuu21 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @arekpan15najszybciej będzie jak zrobisz resety i nadasz ponownie wszystkie uprawnienia. Wyłącz dla Mi Fit oszczędzanie baterii itp.
Rekomendowane odpowiedzi