Numb Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Lei Jun opublikował post na chińskim odpowiedniku Twittera. Wynika z niego, że Xiaomi zamierza otworzyć w kwietniu pierwszy stacjonarny sklep w Europie właśnie w Polsce. To miłe zaskoczenie. Oficjalnym powodem jest rozwinięta społeczność MIUI Polska, ale najprawdopodobniej chodzi o duży popyt na urządzenia w naszym kraju. "We are happy to announce that we're going to open the first store in Europe ever! We've chosen Poland because we love our fans and Poland is a country where there are most of then. MIUI Poland community is the greatest community in whole Europe. The developer of MIUI Poland, Acid, will receive a special Mi Note version with engraved back of the phone. Always believe something aprilsful is going to happen!" Źródło: <font color='blue'><u>Xiaomi to open the first store in Europe in Poland!</u></font><!-- prima aprilis, posty przywrócę po północy --> 6
Piotr Zamerski Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Szkoda że dzisiaj 1 kwietnia i ciężko w to uwierzyć REDMI NOTE LTE Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Numb
avish Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Czemu akurat z polski robią sobie jaja?
X-SKLEP Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Czemu akurat z polski robią sobie jaja? To bardziej Numb robi sobie z nas jaja niż Xiaomi Link do zrodla nie dziala.
Tobiasz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Bo to nie link a tylko niebieski tekst z ładnym podkreśleniem
Acid Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Lei zadzwonił rano i powiedział, że jednak da mi nowego, czarnego Pro w wersji Gold Edition z 14 karatową ramką. Wysłane z MI Note 3
Grzesiuso Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Super, mam prośbę poproś o jeszcze jeden dla mnie, może być bez tej świecącej ramki, z góry dziękuję. 1
zielonyBB Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Acidowi oczywiście gratulacje a sklep w PL mnie osobiście martwi. Zdobylem mojego MI4 i cieszylem się ze taki unikalny, ze nikt na zakładzie takiego nie ma i wszyscy pytają, a co to ? A jaki fajny ! Tera każdy będzie mógł pójść i kupić. No i ten dreszczyk emocji, przyjdzie nie przyjdzie, oryginał nie oryginał, ehh Tapnięte z MI4
tosshi2 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Pytanie jest czy beda telefony sprzedawac czy tylko akcesoria. We wczesniejszych informacjach byla mowa o sklepie w Europie ale tylko akcesoria mialy byc dostepne. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez tosshi2
fredek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Telefony będą sprzedawane tylko 1 kwietnia i w każdy piątek 13 2
Grzesiuso Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Tak, tak a świstak siedzi i zawija.
Rafi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Otwarty tylko 29. Lutego. Tapnięte z Xiaomi MI3W.
Ari93 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jako że Acid dużo nie ma do roboty to dodatkowo zostanie głównym serwisantem smartfonów na całą Europę 4
Marvinka Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 E, panowie, a ten nowy Mi na 64 bitowym Modecomie będzie od razu dostępny, czy jeszcze trzeba będzie poczekać? Marvinka by wzięła z Xi-shopu, ale jak będzie lokalnie to może wykrzesa odrobinę cierpliwości.
m4ci3k_sz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Naprawdę nie załapaliście że to żart?
kulig007 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jaki znowu żart?! Jak ja już mam opłacony preorder Xiaomi Mi6 Carbon Edition?! Mi2s powered by sMIUI
avish Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Naprawdę nie załapaliście że to żart?Myślisz że to żart? Kuurde szkoda... Fajnie by było a nawet świetnie.. A już odkładalem pieniądze na wycieczkę do wawy bo pewnie tam by był... Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez avish
m4ci3k_sz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Mam na myśli komentarze ZielonyBB i zgred83 które wyglądają na poważne
zielonyBB Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Eee, tylko trochę poważne - w części bycia dumnym z posiadania MI Tapnięte z MI4
Numb Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Koniec prima aprilis, jak zapewne wszyscy się już domyślili, Xiaomi niestety nie otwiera sklepu w Polsce. Ale "Always believe something aprilsful is going to happen!"
Rekomendowane odpowiedzi