loraknet Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Witam, od jakiegoś czasu obserwuję samoistne restarty systemu. Najczęściej podczas próby odblokowania telefonu. W momencie wybudzenia pojawia się ekran z godziną ale telefon nie reaguje i resetuje się po kilkunastu sekundach. Później dwa trzy dni spokoju. Sam z siebie bez wybudzenia też potrafi się resetowac... :(Jakiś pomysł jak to rozwiązać? Wysłane z mojego MI 4W
loraknet Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Opublikowano 11 Marca 2015 Spróbuję. Wysłane z mojego MI 4W
Zaza Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Ew mi pomogło full wipe (ew MiFlash) i wgranie multilanga (na razie bez MIUI Polska, poczekam do piątku) i nie ma problemów
Dariog83 Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 W moim Mi2s robi się podobnie. Resety są nie przewidywalne czasem nic je robie na komórce i widzę że właśnie się uruchamia. Bardzo często resetuje się jak jest bardzo obciążony zazwyczaj jak gram w jakąś gierkę. Da się coś z tym zrobić? Komuś zgłosić żeby poprawili tego buga.?
wludwa Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 W moim mi3 jest identycznie. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
kulig007 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Zrobić Miflash, bo to chyba nie jest za częsty bug. Postawić na nowo system i wtedy zobaczyć, czy nadal problem występuje. Mi4 / sMIUI / Tapatalk
Acid Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 W moim mi3 jest identycznie. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka To zgłoś do Xiaomi buga: "Hi Xiaomi, my device is rebooting often, please fix it. I think I gave you enough information for you to deal with this problem. Thx. Bye" Na pewno poprawią za tydzień. Wysłano z MI Note
Rekomendowane odpowiedzi