papasmerf112 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Mam nowa opaske mi band 4, nie posiadam jej nawet miesiac a juz nie wiem co sie z nia dzieje pierwszego dnia kiedy laczylem opaske z telefonem itd powiadomienia przychodzily, az nagle nic od razu uprzedzam ze opaska jest polaczona z telefonem mam wlaczone bluetooth, mam ustawione konkretne aplikacje i wszystko zrobione tak jak trzeba, bo przeciez te powiadomienia przychodzily. pobieralem nawet aplikacje typu mi band 4 notify a i tak powiadomien wciaz brak. wie ktos o co moze chodzic?
dar00 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Czasem tak się dzieje z mi bandem. U mnie się to zdarza po aktualizacji romu. Przywróć opasce ustawienia fabryczne i dodaj ją na nowo. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Papa Smerf Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Masz Mi Fit ? Masz włączone w Optymalizacji Baterii > Mi Fit > Nie optymalizuj ?
basia86222 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Chodzi o to że ma być zaznaczone to pierwsze?Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
frrancuz Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Tak. I najlepiej w liście ostatnio otwartych aplikacji (guzik z lewej na dole ekranu) przytrzymaj miFit i wciśnij kludke.
mrosi Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi