niepco Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zakupiłem Xiaomi Mi 9T Pro i o dziwo w ustawieniach aplikacji systemowych nie ma ustawień Kontaktów. Kontakty mam z konta Google tylko. Nie wiem jak je przenieść na telefon lub kartę.SIM. Moze ktoś z Was podpowie?
FromWP Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 1 godzinę temu, niepco napisał: Nie wiem jak je przenieść na telefon lub kartę.SIM. Nie ma kontaktów i telefonu w systemowych. Import, eksport jest w ustawieniach kontaktów, ale eksportu na SIM nie ma, tylko import z SIM. Ktoś jeszcze trzyma kontakty (eksportuje) na SIM? Ogólnie aplikacja kontakty i telefon jest dosyć ułomna bo od Googla nie od Xiaomi.
niepco Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Pal licho kontakty na SIM. Ale gdzie one są przechowywane gdy ktoś nie ma konta google? Import i eksport jest w kontaktach z Googla natomiast w ustawieniach tych zwykłych już nie. Edytowane 27 Grudnia 2019 przez niepco
adam_broda Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, niepco napisał: Nie wiem jak je przenieść na telefon lub kartę.SIM. Export, Import do pliku vcf, na przykład. Edytowane 27 Grudnia 2019 przez adam_broda
niepco Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2019 Taki eksport/import jest możliwy tylko z konta googla.W ustawieniach kontaktów z telefonu (wybieranych poprzez trzy kropki w górnym prawym rogu ekranu) nie ma takich opcji.
niepco Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2020 Temat ogarnięty. Proszę o zamknięcie.
kedzior Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 a jak wyłączyc wyświetlanie tych kontaktów które sa na SIM. teraz obecnie mam zdublowane. w mojej wersji miui 11.0.2.0 likajac 3kropki nie ma opcji takik jak były kiedys. Nie potrafie wyłączyc wyświetlanie tych z sim bądź całkowite ich usuniecie. ktoś pomoże??
Szaju Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Odświeżę temat. Od wczoraj męczę się z kontaktami na MI9T Pro których nie mogę przenieść z MI MIX 2S. Zrobiłem synchronizację na koncie Google w MIXie, ale nie mogę ich wrzucić na Pro. Cały czas jest napisane: Przygotowuje do synchronizacji. Może to trochę potrwać... Nie mogę też zaimportować z pliku .vcf. Napisane jest, że format nie jest obsługiwany. Posiadam też kopię z MIXa w chmurzę Xiaomi, ale też nie mogę przywrócić kontaktów. W zakładce konta i synchronizacja, na Pro, wszystko w Google się synchronizuje oprócz kontaktów. Na MIXie nie ma problemu. Nie mam już pomysłu. Edytowane 9 Lipca 2020 przez Szaju
Szaju Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 Nie działa. Na dole wyskakuje informacja na czarnym tle, że nie udało się zsynchronizować. Pliku .csv też nie mogę wygenerować bo wyskakuje coś takiego:
Szaju Opublikowano 9 Lipca 2020 Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Reset do fabrycznych to ostatnie co bym chciał zrobić bo już mam wszystko ustawione... Przyznałem dostęp Google. Wyczyściłem dane kontaktów i to samo... Przygotowuje do synchronizacji... i nic się nie dzieje. Takie coś mam Edit. Dziękuję za pomoc, ale tylko przywrócenie do ustawień fabrycznych pomogło. Edytowane 9 Lipca 2020 przez Szaju
Rekomendowane odpowiedzi