papiak Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Witam. Dzisiaj, nagle i bez ostrzeżenia ekran w moim MI A3 zrobił się czarny. Miga dioda przy ładowaniu, działa czytnik lini, można na wyczucie odebrać połączenia. Przez chwilę się obudził i po chwili znowu czerń. Czy macie pomysł jak to ugryźć. Telefon nie spadł, nie przeżył gwałtownych ruchów. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestaa Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Rozwiązałeś już może tę sprawę? Mój xiaomi zrobił dokładnie to samo dzisiaj. Nie spadł, nie został zalany, działał dwie godziny temu bez problemu. Również działa dioda ładowania, przychodzą mi powiadomienia, czytnik linii również działa (ogólnie mówiąc dotyk jest okej, tylko ekran czarny) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Spróbuj zrestartować telefon trzymając przycisk zasilania tak długo, aż telefon zawibruje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestaa Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 13 godzin temu, mariusz.ur napisał: Spróbuj zrestartować telefon trzymając przycisk zasilania tak długo, aż telefon zawibruje. Próbowałam parę razy nie działa. Usunięcie karty sim i pamięci również nic nie dało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 (edited) No to pozostaje gwarancja lub rękojmia. A po tym restarcie, w trakcie uruchamiania pokazuje się logo, cokolwiek? Edited December 23, 2019 by mariusz.ur Link to comment Share on other sites More sharing options...
w.swierk Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Wyłącz telefon i włącz trzymając vol+ i vol- to powinien się uruchomić się tryb testowy urządzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadam Posted December 27, 2019 Share Posted December 27, 2019 albo spróbuj hard reset https://www.youtube.com/watch?v=NqM2PSvvSvM Link to comment Share on other sites More sharing options...
papiak Posted January 9, 2020 Author Share Posted January 9, 2020 Witam. Trzymam w rękach nowy telefon, poprzedni poszedł do reklamacji. Niestety serwis ja odrzucił z powodu:n niewielkiegozalaniak, albo kontaktem z silnie skondensowana parą lub kroplą deszczu (!). To autentyczne stwierdzenia serwisu. Na szczęście sklep uznał reklamację i po miesiącu mam nowy telefon. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
port14 Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Napisz nazwę i lokalizację tego .. twórczego .. serwisu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
papiak Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Telefon zgodnie z warunkami reklamacji wysłany na adres smartmedia24 do Wrocławia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts