hubertusfc Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 Witam, Mam problem z polaczniem robota do WIFI, caly czas wyskakuje problem ze przekroczono czas oczekiwania na siec mimo ze robot wraz ze stacja stoja tuz przy routerze. Router z polskiej dystrubucji, serwer Polska. Pilnie prosze o pomoc bo odchodze od zmyslow a infolinia zamknieta przez weekend. Z gory dziekuje.
Marrrek Opublikowano 27 Marca 2020 Opublikowano 27 Marca 2020 Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem lub udało się to autorowi posta? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Marrrek Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Próbowałem wielokrotnie. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
tomas111 Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Może złe hasło do sieci Wi-Fi wpisujesz.
Marrrek Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 zdecydowanie dobreWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 To wygląda na problem z bramką sieciową Xiaomi home. Mam dwa odkurzacze Vac 1 i to samo, nie chcą się sparować.
Rekomendowane odpowiedzi