Taziff Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Witajcie, mam problem z dodaniem karty do Google Pay na MI9 z najnowszym MIUI Polska. Dostaję komunikat "Nie udało się ukończyć konfiguracji do płatności w sklepach. Nie możesz użyć tego urządzenia do płacenia w sklepach. Być może został on zrootowany lub zmodyfikowany w inny sposób." Test SaftyNet przechodzi bez problemu. Instalowanie Magiska z modułem nic nie pomaga. Na MiMix2 działało to bez żadnych kombinacji a tutaj takie problemy. Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Na Mi 9 są takie problemy, zrób wedle poradnika: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taziff Posted November 1, 2019 Author Share Posted November 1, 2019 Szukałem na forum, ale tego jakoś nie znalazłem. Pierwszy sposób zadziałał. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted November 1, 2019 Share Posted November 1, 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts