antekwars Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 (edited) Jak oceniacie zmiany w miuipolska 11 stable na pierwszy rzut oka nie są wielkie. Dopiero głębiej się rzucają. Ja pobrałem i z poziomu zwykłych aktualizacji zainstalowałem. Telefon uruchomił się w trybie twrp i ją zainstalował. Poszło gładko na razie bugów nie widzę w miuipolska 11. Edited October 21, 2019 by antekwars Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Chodzi dobrze, bateria trzyma. Śmiało można instalowac jak ktoś chce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido70 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Czy trzeba zaktualizować TWRP do 3.3.1? Mam 3.2.3, przymierzam się do aktualizacji ze starego MIUI10/Android 8.1 i zresztą bardzo dobrze działającego (ver 8.8.9) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Lepiej zaktualizuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido70 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 (edited) Zaktualizowałem i wgrałem już 11.0.2 Stable. Rzeczywiście nowe MIUI to dużo zmian, od tygodnia testuję - na razie żadnych problemów, śmiga idealnie i choć jest już 11.0.3, na razie zostawiam tę - niestety mam taka zasadę (może nie do końca słuszną), że zawsze robię czyste instalacje po pełnym czyszczeniu w TWRP, więc jest 1-2h zabawy z backupami, nową konfiguracją itp. Może dzięki temu nie miałem problemów z drenażem baterii, samoistnymi restartami a wadą, że rzadko robię update'y Edited December 10, 2019 by fido70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Bez przesady, takie aktualizacje spokojnie sie normalnie robi. Co innego jakies duze jak zmiana wersji systemu czy nowa wersja miui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts