Radek86 Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Zauważyłem już jakiś czas temu w zużyciu baterii, że Wi-Fi jest jak by cały czas włączone a jednak fizycznie jest wyłączone. W ustawieniach Wi-Fi - asystenta i tryb transferu mam wyłączone. Miui 10.3.5 stabilna
Nezumi Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 Zwykły błąd na wykresie, zużycie wifi masz 0%, więc po prsotu to olej i czekaj na aktu...
paveu Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 A skanowanie Wi-Fi masz wyłączone?
Radek86 Opublikowano 2 Października 2019 Autor Opublikowano 2 Października 2019 Taka sytuacja jest już od kilku aktualizacji, właśnie myślałem, że z którąś nową się to naprawić. Wszystkie opcje w ustawieniach Wi-Fi mam powyłączane. Jeśli to tylko błąd wykresu to OK.
Nezumi Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 No nie ma poboru energii przez WiFi w statystykach, więc raczej jest to tylko błąd wykresu.
paveu Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 30 minut temu, Radek86 napisał: Wszystkie opcje w ustawieniach Wi-Fi mam powyłączane. Skanowanie Wi-Fi nie jest w jego ustawieniach. Wpisz "skanowanie" w wyszukiwarkę ustawień telefonu i sprawdź tam. Do tego polecam wyłączyć skanowanie BT i domyślną usługę drukowania. 1
Radek86 Opublikowano 3 Października 2019 Autor Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Po wyłączeniu skanowania Wi-Fi wykres zaczął działać prawidłowo. Dziwne tylko, że jakiś czas temu wszystko działało dobrze i nagle takie numery a na pewno sam tego skanowania nie włączałem. Edytowane 3 Października 2019 przez Radek86
frrancuz Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 U mnie też się skanowanie samo włączyło, po aktualizacji do beta11. Nawet na baterie narzekałem pod nosem, bo nie przyszło mi do głowy że coś wyłączonego samo się włączyło.
Rekomendowane odpowiedzi