Marcin0703 Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Witam serdecznie Posiadam Mi Note 2, odblokowanego i z miui polska. Dziś zrobiłem sobie przywracanie ustawień fabrycznych i ikony powiadomień są w kolorze białym jak na załączonym screenie. Przed przywracaniem ikony powiadomień miały kolor danej aplikacji. Prosiłbym Was o pomoc gdzie to mogę zmienic Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam
frrancuz Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Ustawienia wyświetlacza elementy paska użyj ikon aplikacji Ustawienia pasek powiadomień coś podobnego jak w/w 1
Marcin0703 Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 (edited) Super dziękuję za pomoc Edited September 8, 2019 by Marcin0703
Jaroslaw Lewandowski Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Dla ludzi którzy potrzebują jeszcze tej informacji bo sam szukałem ogrzeje kotleta wpisz w ustawieniach w Lupke ,, panel powiadomień'' i zmień z android na miui i ikonki odzyskają kolor :)
Test Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 (edited) Witam, pozwolę sobie napisać w tym temacie, gdyż problem dotyczy właśnie ikon na pasku, tyle że nieco innego rodzaju, bo w chińskim romie właśnie pojawiają się tam ikony aplikacji, kolorowe zresztą, ale za to statyczne, pozbawione animacji. W związku z tym mam pytanie; czy jest jakiś sposób, aby wyglądały one tak jak na romach xiaomi.eu (białe oraz w razie potrzeby animowane) ? Załączam screeny poniżej. Akurat na nich ikonka z programu CPU/GPU Meter, który na romie EU pokazuje zamiast statycznej ikony pasek użycia CPU/GPU, lecz na chińskim ni jak nie można tego efektu osiągnąć. Problem widzę dotyczy każdego urządzenia, również tabletów Xiaomi, na których jest chiński rom. Nie przeszkadza mi on, gdyż i tak używam na moich urządzeniach język angielski, ale czy nie można nic zrobić z tymi ikonami ? Edited November 12, 2023 by Test
Paolo90 Posted January 11 Posted January 11 (edited) Witam, jak zmienić kolor zaznaczony strzałką? Pojawia się na powiadomieniach. Edited January 11 by Paolo90
Recommended Posts