kowjanko Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Powodzenia w EuroAgd. Najbardziej antykliencki sklep w Polandii. Wg mnie nie masz szans na zwrot. Każdemu odradzam zakupy w tym sklepie.
JamCiTo Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Ale ja nie idę złożyć reklamacji... Tylko niezgodność towaru z umową... Jutro będę się wqr... znaczy denerwował Przepraszam, że Cię na niego namawiałem nie mając go w ręce.
kowjanko Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Nie masz za co przepraszać. Na papierze wygląda dobrze, w necie niejaki Mister Pirzu też go chwali. Teraz wiem, że Euro Agd zapłaciło mu za reklamę, tfu. Oby udało ci się go zwrócić. Mam niemiłe wspomnienia ze sklepu. Byłem z kolegą wymienić telewizor, który przestał działać pierwszego dnia po kilku godzinach pracy. Te głąby odsyłały nas na gwarancję. Dopiero solidny opierdziel i rozmowa z kierownikiem dała pozytywny rezultat i wymienili od ręki na nowy. Każdy inny sklep nie robiłby problemów, ale EuroAgd to stan umysłu.
Voltron Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Mediatek to mediatek, żre baterię i tyle. Co z tego że wydajny. Takie wyniki baterii to ja mam na op7pro z qhd+ i 90hz na średnim póki co sofcie android 10. A ekran większy i bateria mniejsza.A było brać mi9t z gearbest za te same pieniądze albo mi9t pro za 1300 miałem mi9t i to fajny telefon tylko mi się trafił felerny egzemplarz i dlatego zwróciłem go Chińczykom do Hiszpanii.Wysłane z mojego One Plus 7 Pro przy użyciu Tapatalka 1
JamCiTo Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Chrzanisz Pan jak potłuczony... Z szittekami mam kilka sprzętów w domu i jakoś ani się nie przegrzewają... ani nie mulą... ani nie ma z nimi problemu... I P23.. I P60... IP70... Więc nie opowiadaj opowieści dziwnej treści i drzewa sandałowego...
Voltron Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Chrzanisz Pan jak potłuczony... Z szittekami mam kilka sprzętów w domu i jakoś ani się nie przegrzewają... ani nie mulą... ani nie ma z nimi problemu... I P23.. I P60... IP70... Więc nie opowiadaj opowieści dziwnej treści i drzewa sandałowego... A no ja nie pisałem takich rzeczy. Zwyczajnie napisałem że są prądożerne i tyle. A to że się nie grzeją i są wydajne to wiadomo, dzisiaj już każdy procesor będzie spoko chodził, tylko jeden od drugiego będzie brał więcej prądu. Oczywiście analogicznie do snapdragonów - 730 będzie oszczędniejszy.Wysłane z mojego One Plus 7 Pro przy użyciu Tapatalka
JamCiTo Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Jeee tammm... Ale mając 5000 batę P23 wytrzymał dziś cały dzień męczarni w rękach Małolata, który z racji choroby siedzi w domu... Ten biedny Ulefon ma dzisiaj większy SoT niż mój Maks a też 6"... I dużo gier i filmów... A jeszcze jedna ważna rzecz... Wrzuciłem na kompa foty z dzisiejszego spaceru z Małolatą i niniejszym O D S Z C Z E K U J Ę!!! Wszystkie złe rzeczy które pisałem i mówiłem o aparatach Notki 8. Żeby nie Młoda występująca w rolach głównych (wielu ) to bym coś cisnął... A tak musicie wierzyć mi n słowo, że Mi9 wymiękł w jednym momencie... I teraz mam o czym myśleć do rana...
Voltron Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 11 godzin temu, JamCiTo napisał: Jeee tammm... ja bym oddal do sklepu i wziął mi9t z gearbest za 286$ chyba chyba ze boisz sie peryskopu.
kowjanko Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Mają w GearBest jakiś sposób na Vat?
Voltron Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Mają od dawna. Poczytaj sobie o tym bo wszędzie jest tego pełno w necie. Szkoda robić spam na forum.Wysłane z mojego One Plus 7 Pro przy użyciu Tapatalka
JamCiTo Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Jee tammm... Chciałem Umidigi F2 brać... to nie... kupiłem ten szajs... Właśnie po pierwszej kłótni w jewro jestem... Jak na razie czekam na wymianę... lub odpowiedź negatywną... I szarpanina będzie..
Kacper Skrzypek Opublikowano 14 Października 2019 Autor Opublikowano 14 Października 2019 Myślę że wątek został już nieco wyczerpany - istnieją działy dla Redmi Note 8/Pro, prosiłbym o prowadzenie dyskusji na temat obydwu tych modeli właśnie tam Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi