klapen13 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Witam jestem nowy i mi 9 to mój pierwszy telefon od xiaomi, bardzo mi się podoba i jest fajny tylko mam pytanie do posiadaczy czy jest może możliwość w tym telefonie do przywracania usuniętych zdjęć ? w huawei był taki folder w którym się mieściły usunięte zdjęcia jeszcze przez 30 dni i było można je przywrócić jeszcze Dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Ta funkcja to kosz. NIe nie ma jej. Jeżeli usuwał byś programem typu xplore lub ES to one mają kosz. Oryginał niet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Ściągnij inną apkę do galerii z funkcją kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Jeśli masz konto xiaomi i zaznaczoną opcję synchronizacji galeri to nie ma najmniejszego problemu. Wszystkie zdjęcia idą na chmurę i można je odzyskać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts