grzegorz_szelago Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Pytanie, jak zrobic kopie systemu na kompie? Mialem Mi5 i taka kopie zrobilem ale nie pamietam jak. Pomoze ktos? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Pytanie, jak zrobic kopie systemu na kompie? Mialem Mi5 i taka kopie zrobilem ale nie pamietam jak. Pomoze ktos? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka W twrp kopia. Innej opcji nie maWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Oczywiście, że jest - to jedna z podstawowych funkcji MIUI. Ustawienia -> Dodatkowe ustawienia -> Kopia zapasowa i reset -> Lokalne kopie zapasowe. Fakt, nie wspiera wszystkich aplikacji, ale ja tak z Mi 5 przenosiłem i 90% danych przeniosło. Wszelkie logi połączeń, sms-y, większość danych aplikacji, ustawień. Chyba najlepsza opcja do migracji bez root-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz_szelago Posted July 14, 2019 Author Share Posted July 14, 2019 A jak wykonac kopie systemu? W sensie ze kiedy np chce wgrac jakis Rom i cos nie wychodzi to podlaczam pod kompa, odpalam Miflash i wgrywam system wlasnie z kopii zapasowejWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz_szelago Posted July 14, 2019 Author Share Posted July 14, 2019 Wlasnie na MiFlas mam kopie jeszcze z Mi5 i jest to MIUI 8. I wlasnie nie pamietam jak to zrobilem, a juz raz uratowalo mnie to jak cos poszlo nie tak Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 1 godzinę temu, Karls napisał: Oczywiście, że jest - to jedna z podstawowych funkcji MIUI. Ustawienia -> Dodatkowe ustawienia -> Kopia zapasowa i reset -> Lokalne kopie zapasowe. To nie jest kopia systemu tylko ustawień i zainstalowanych aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Tak, myślałem, że o to autorowi chodzi. Jeśli nie to sorry za wprowadzenie w błąd.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts