Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam u mnie po aktualizacji systemu na wersję 10.3.2.0. internet spowolnił strasznie długo buferuje najbardziej odczuwalne na YouTube i na Netflix nie wczytuje tych kafelek z nazwą filmu natomiast na wi fi działa idealnie zasięg mam 4G+ full robiony speed test 78Mb/s. Parę dni temu pokazała się nowa aktualizacja do wersji 10.3.3.0. ucieszyłem się myślę pewnie poprawili ten błąd z internetem więc zaktualizowałem a tu zonk dalej to samo. Wspomnę że na wersji 10.3.1.0 tego nie było wszystko było idealnie.

Opublikowano

Też zwalnia ale to aż tak nie przeszkadza najgorsze jest przy filmach. I to nie tylko u mnie tak jest bo u mojego brata też tak wolno działa. Ktoś coś wie kiedy to naprawia?

Opublikowano

Ja mam odwrotnie na lte ok na wifi różnie. Nie wiem od czego to zależy ale w domu rodzinnym mam symetryczne światło 1Gb/s w obydwie strony i mimo wszystko tam net chodzi jakby nie mógł po wifi na telefonie. Tak samo buforowanie i wolne wczytywanie treści-router jakiś dasan z gpon, wifi nka 72Mb/s max. W domu mam asusa rt-ac68u i ac51u i nie zauważyłem żadnych problemów choć łącze 16/4 Mb/s. Możliwe że problemem jest podwójny NAT(choć teoretycznie nie powinien przeszkadzać), IPv4 over IPv6 lub inne wynalazki od ISPa

• 1 miesiąc temu...
  • kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...