Rotor Opublikowano 3 Czerwca 2019 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Witam u mnie po aktualizacji systemu na wersję 10.3.2.0. internet spowolnił strasznie długo buferuje najbardziej odczuwalne na YouTube i na Netflix nie wczytuje tych kafelek z nazwą filmu natomiast na wi fi działa idealnie zasięg mam 4G+ full robiony speed test 78Mb/s. Parę dni temu pokazała się nowa aktualizacja do wersji 10.3.3.0. ucieszyłem się myślę pewnie poprawili ten błąd z internetem więc zaktualizowałem a tu zonk dalej to samo. Wspomnę że na wersji 10.3.1.0 tego nie było wszystko było idealnie.
dpiast Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Mam podobne odczucia, przez chwilę myślałem że to coś ze strony operatora jest nie halo ale ewidentnie wina po stronie telefonu.
Artur Wojnarowicz Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 A nie zwalnia wam aktualizowanie w Google Play do kilkabjtow na sekundę i trwa to strasznie długo Zaczyna mnie to wkurzać.
Rotor Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2019 Też zwalnia ale to aż tak nie przeszkadza najgorsze jest przy filmach. I to nie tylko u mnie tak jest bo u mojego brata też tak wolno działa. Ktoś coś wie kiedy to naprawia?
Ziomek999 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ja mam odwrotnie na lte ok na wifi różnie. Nie wiem od czego to zależy ale w domu rodzinnym mam symetryczne światło 1Gb/s w obydwie strony i mimo wszystko tam net chodzi jakby nie mógł po wifi na telefonie. Tak samo buforowanie i wolne wczytywanie treści-router jakiś dasan z gpon, wifi nka 72Mb/s max. W domu mam asusa rt-ac68u i ac51u i nie zauważyłem żadnych problemów choć łącze 16/4 Mb/s. Możliwe że problemem jest podwójny NAT(choć teoretycznie nie powinien przeszkadzać), IPv4 over IPv6 lub inne wynalazki od ISPa
Rotor Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Opublikowano 23 Lipca 2019 Problem rozwiązany po aktualizacji na 10.3.5.0 Netflix YouTube śmiga idealnie
Rekomendowane odpowiedzi