Skocz do zawartości
  • 0

Sprzedaż telefonu z MIUI

Pytanie

Opublikowano

Mam takie pytanie Jak z powrotem zablokować bootloader i odciąć urządzenie od konta mi ?

Obecnie jestem na najnowszy MIUI global telefon to Pocophone F1

Po prostu chciałbym go sprzedać stąd moje pytanie.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
42 minuty temu, BJJfigter napisał:

Mam takie pytanie Jak z powrotem zablokować bootloader i odciąć urządzenie od konta mi ?

Po prostu wyloguj się z konta Mi w telefonie, to wystarczy. Co do zablokowania bootloadera, to najczęściej działa zablokowanie komendą "fastbood oem lock". Jak nie to MiFlash i flash romu fastboot z opcją "cleen all and lock".

• Like 1
  • 0
Opublikowano

No piękne dzięki wszystko działa porządnie.
Szkoda bo Pocophone to naprawdę kapitalny telefon. gdyby nie to że zamierzam używać telefonu jako aparatu w kieszeni nigdy nie przyszedł bym się na nic innego no ale obiektyw szerokokątny i teleobiektywy w Huawei p30 Pro rozdzielczość obrazu i tekstura jak on ten telefon daje nie pozostawia mi wyboru. Gdyby nie parat fotograficzny Pocophone jest po prostu idealny. Nie ma nic lepszego w stosunku ceny do jakości.
Dzięki piękna z odpowiedź

• 0
Opublikowano

Wiem. Jak napisałem Poco ma genialny stosunek jakości do ceny.
Od Hułeja potrzebuję jedynie aparatu, tych trzech obiektywów.
Myślałem o P20 Pro i wybrałem Pocophone, ale jak dali szeroki kąt i jeszcze jeden teleobiektyw, dali ten nocny tryb, to w sumie nie mam wyjścia, a robię naprawdę sporo zdjęć telefonem.
Szkoda, bo ani roota ani nic. Ale trzymać dwa telefony też trochę szkoda. Bo najchętniej Pocophone zostawił bym do pracy, a Huawei kupił jako aparat do kieszeni.

Reset do fabrycznych działa, jest pole dialogowe do dodania innego konta Xiaomi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...