ookris_ Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Witajcie, od czasu najnowszej aktualizacji (a przynajmniej od tego dnia to zaobserwowałem) mam problem z płynnością działania MiBOX 4K. Otóż po paru dniach wstrzymania/stendby czy jak to się tam nazywa po włączeniu boxa pilotem zarówno interfejs jak i aplikacje nie działają płynnie. Animacje się tną a odtworzenie czegokolwiek kończy się praktycznie całkowitym zawieszeniem urządzenia. Jedyne co pomaga to albo wyciągnięcie wtyczki zasilacza albo ponowne uruchomienie. Robiłem reset i dalej to samo. Macie jakieś pomysły czy pozostaje nagranie filmu i kontakt ze sklepem?
PawelG7 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Niestety przypadłość jest znana, a lekarstwem jest ponowne uruchomienie BOXa.
Matheusz Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Ja nie używam wyszukiwania glosowego Google, bo w Polsce to i tak syf,wiec usługi Google Play wyłączone. Do tego wyłączyłem Sklep Play i bajeczka. Jako wyszukiwarka jest Firefox, a jako sklep robi Yalp Store i AptoideTV. Najchętniej to bym zrobił roota i wywalił co niepotrzebne, ale zaraz byłby cyrk z DRM. Pomogłem podziękuj. Ksiaomi Biedmi Nołt Pińć & Tapatalk
Darkman89 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Włącz hdmi-cec w opcjach. U mnie pomogło.
Rekomendowane odpowiedzi