kd501 1 Posted April 14, 2019 Report Share Posted April 14, 2019 (edited) Obecnie posiadam MI4S, żona ma Mi6. Chciałbym się przesiąść na coś nowszego, co spełnia warunki: -solidne bebechy -aparat, który daje radę robić solidne zdjęcia przy słabszym oświetleniu -ekran max 6 cali -budżet max 2 tys zł Poradzicie coś ? ( wolał bym xiaomi, lecz rozważę każdą opcję ) Edited April 14, 2019 by Orjon Przeniesiono pytanie z działu MI9SE do działu Co kupić? - to nie jest miejsce na zadawanie takich pytań. Link to post Share on other sites
0 Nezumi 2,096 Posted April 14, 2019 Report Share Posted April 14, 2019 2000PLN? Bierz Mi9... nie wiem nad czym się zastanawiasz... Link to post Share on other sites
0 seba112 16 Posted April 14, 2019 Report Share Posted April 14, 2019 Mi9 SE będzie lepszy niż Mi9, bo kolega chce ekran max 6".Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
0 zieloony 12 Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 (edited) Hej, Ja mam podobne pytanie ale budżet do 1500 zł. Obecnie mam Mi6 - telefon rewelacja ale te zdjęcia ... upatrzyłem sobie Staruszka Galaxy s8 Huawei P20 No i Xiaomi Mi9 SE priorytetem ma być aparat (selfie mnie nie interesuje) i rozmiar telefonu taki jak Mi6 - jest po prostu rewelacyjny (stąd mój wybór) Co wybrać ? A może polecicie jeszcze coś innego w tych "piniondzach" Edited April 15, 2019 by zieloony Link to post Share on other sites
0 senq 11 Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 Używany Pixel? Link to post Share on other sites
Question
kd501 1
Obecnie posiadam MI4S, żona ma Mi6. Chciałbym się przesiąść na coś nowszego, co spełnia warunki:
-solidne bebechy
-aparat, który daje radę robić solidne zdjęcia przy słabszym oświetleniu
-ekran max 6 cali
-budżet max 2 tys zł
Poradzicie coś ? ( wolał bym xiaomi, lecz rozważę każdą opcję )
Edited by OrjonPrzeniesiono pytanie z działu MI9SE do działu Co kupić? - to nie jest miejsce na zadawanie takich pytań.
4 answers to this question
Recommended Posts