nemesis4444 Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Witajcie, jak w temacie zastanawiam się dlaczego dla tego modelu wsparcie z miui.eu zostało zakończone? Chińczycy cały czas wydają wersje dev china (ostatnia 9.2.15), ale jestem mocno przyzwyczajony do udogodnień wprowadzonych przez Acida dla tego telefonu i nie chcę wgrywać chińskiego deva. Poza tym Redmi 3S ma się być może nawet doczekać MIUI 11, a tym czasem dev eu zakończył się na wersji 9.1.3. Stąd moje pytanie. Mam ten smartfon, nie wymagam niczego więcej bo póki co się sprawdza, ale żałuję że już został "zapomniany".
ZduneX25 Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 Nasze łatki nie działają już na androidzie 6.0.
Afrodyta4 Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 (edited) A jest szansa, ze dostanie miui 11 od was? Edited March 17, 2019 by Afrodyta4
Kacper Skrzypek Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Nie wiadomo. Ostatnio próbowaliśmy naprawić stable 6.0 bo nowsze wersje się kompletnie wywalały np. na Redmi 4A, udało się połowicznie bo się odpala i działa ale dalej wywala część aplikacji ale nie mamy pomysłu jak to naprawić dla tej reszty - kolega z zespołu musiałby mieć urządzenie z 6.0, bez niego nie może zrobić debugowania. Wygląda na to że być może miui11 od nas, nawet stable, już nie dostanie. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts