Solo65 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Witam. Mam pewien problem dotyczący tego oto note 3.Więc problem polega na tym że się on nie włącza Zainstalowałem na nim nowy system. I od reboot'u przy ładowaniu go miga czerwona dioda. Jak chcę go włączyć to wyskakuje logo na 3 sekundy po czym się on wyłącza. Vol+ + power próbowałem. Wyskakuje logo na max 1 sekundę i się wyłącza telefon. Vol- + power również. Wyskakuje Fastboot i się tak jakby zacina telefon. Oczywiście mogę go wyłączyć. Czy ktoś pomoże?
pawelt Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 A jaki nowy system podaj linka i na pewno masz mi note3 a nie np redmi note 3 i zdaje sie nie masz twrp i xiaomi.eu
Solo65 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2019 Znaczy źle podalem w tym problemie. Jest to redmi note 3. A link do systemu to: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/8.11.22/xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_8.11.22_v10-6.0.zip
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Piszesz w dziale Mi Note 3, a link do Redmi Note 3 Pro. Prawdopodobnie zablokował się bootloader, wystarczy go odblokowac przez MiUnlock (nie przypisujesz nic w telefonie, nie robisz nic, jedynie odpalasz tel w fastboot, podpinasz do kompa i ściągasz MiUnlock i odblokowujesz i odpalasz telefon normalnie).
Solo65 Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Opublikowano 3 Lutego 2019 W Mi Unlock wyskakuje mi "Current account is no bound to this device. Add your account and device in MIUI's settings > Developer options > Mi unlock status." Tylko mam wyłączone debugowanie usb i bootloader również mam wyłączony. Jedynie co mogę zrobić na telefonie to wejść w tryb fastboot.
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) No to cóż, EDL i wgrywasz Globala. Edytowane 3 Lutego 2019 przez Orjon 1
mariusz.ur Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Tu masz jak przejść z fastboot do edl. Jeśli masz RN3pro https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-reboot-to-edl-mode-fastboot-test-t3398718
Solo65 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 Pobrałem już ten developerski i mam aktywować urządzenie. Tylko konto jest inne na xiaomi niż moje.
Rekomendowane odpowiedzi