Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem własnie Poco 6gb 128gb i mam problem z diodą led nie miga mi podczas dostania powiadomienia, czy też wiadomości na messengerze czy innej apliakcji. Co może być nie tak?? niby ja mam włączoną w ustawieniach i nic... Dodam, że jak ładuje tel to dioda swieci na biało ? Da się coś z tym zrobić ?

Opublikowano

Wbij w ustawienia apki w tym wypadku Messenger i powiadomienia o zaznacz na zielono dioda powiadomień i już będzie działać. Trzeba tak z każda apka

Opublikowano

Witam, mam dokładnie ten sam problem z tym że włączyłem wszystko co tylko możliwe i dalej dioda nie chce się świecić przy powiadomieniach. Działa jedynie przy smsach. Dodam że dioda działała przed przejściem na miui 10 i aktualizacja androida z 8.1 do 9. Da się to jakoś naprawić?

Opublikowano

niestety nie mam nigdzie takiej opcji jak ważność w jakiej Ty to aplikacji niby masz?? bo ja w flashcore tego nie mam ani w zadnej innej ? możesz dokładnie wytłumaczyć??

Opublikowano

Wchodzisz w jakąś aplikacje u mnie np discord , następnie powiadomienia ja tu sobie chce Niemiec prywatne wiadomości tak więc tu wchodzę i masz tu ważność powiadomienia. Zmieniasz na pilne c36fa24569ba0abebe0a781298d0ad77.jpgd6fbf0f596533224bac55a9d65073147.jpgd26174c750ce6dac1590ef1b10eec0dc.jpg

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć, że na globalu nie ma tych opcji. Tak możesz sobie wgrać to samo. Musisz odblokować bootloader następnie wgrać twrp. Po tym możesz zainstalować sobie xiaomi.eu bądź inny rom

Opublikowano

Na xda jest sporo instrukcji. Tak samo tutaj na forum. Jednak najprostsza jest chyba ta. Jest ona dość stara i używa twrp, które nie obsługuje szyfrowania danych. Ale z grubsza działa.

teraz poco ma oficjalne twrp tak więc możesz jego użyć zamiast tego z filmiku i nie będziesz musiał instalować tego dodatkowego zipa, jeśli jednak użyjesz tego z video nic się nie stanie

Opublikowano

Podałem link do yt, widocznie jakiś mod edytował mój post i go usunął. W takim razie poszukaj we własnym zakresie

Opublikowano

Jeśli samodzielnie to tak, jak trzeba by płacić to się nie opłaca.

siema opłaca się wgrać xiaomi.eu ?

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Właśnie odwrotnie

Jak wygrywasz sam to się nie opłaca.

W drugim przypadku ... opłaca się fakturę za usługę

• 5 tygodni później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie mam żadnych problemów z diodą. Działa jak powinna. Może ktoś na przykład spróbować programem light manager. Najlepiej w wersji pro.

Opublikowano
Nie mam żadnych problemów z diodą. Działa jak powinna. Może ktoś na przykład spróbować programem light manager. Najlepiej w wersji pro.

ok. już działa , kapitalnie działa ten programik

Opublikowano

Jeśli program podmienia diodę powiadomień na ekranową to będzie podświetlał w pocophone cały czas ekran. Ciekawe czy wpłynie to bardzo na sot.

Opublikowano
Jeśli program podmienia diodę powiadomień na ekranową to będzie podświetlał w pocophone cały czas ekran. Ciekawe czy wpłynie to bardzo na sot.
faktycznie, ekran jest nonstop podświetlony gdy mruga ta dioda