brambat Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) WItam, Wydaje mi się, że w wersji 5 była opcja zmiany dzwonka telefonu, sygnału wiadomości na własne. Tezaz w wersji V6 niby się da poprzez wbudowany odtwarzacz, lecz wcześniej wymieniony nie wykrywa bardzo krótkich utworów, więc NIE DA SIĘ. Noż kurcze, jak można zrezygnować z takiej opcji. Rozumiem, że jest możliwość edytowania motywu i tam zmiany dźwięków, ale nie zabardzo mi pasuje szukanie jakiegoś sensowaego dźwięku w milionach udostępnianych przez MIUI po Chińsku. DO Krajowych developerów MIUI: ZLITUJCIE SIĘ I DAJCIE taką możliwość. DO użytkowników: Jak się da, to podpowiedzcie jak to zrobić, bo już mnie trafia z tym co jest (dobra, ktoś powie co ci chodzi, ano chodzi, już chyba z 7 lat mam ten sam dźwięk dzwonka i powiadomień i chcę to mieć). Pozdrawiam Edit: Można sobie pomóc za pomocą ZEDGE app z marketu. Edytowane 19 Października 2014 przez brambat
Numb Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Nie ma takich osób jak krajowi developerzy MIUI, developerzy są tylko w Chinach, Acid spolszcza i dodaje tweaki. Nic z tym nie zrobimy, napisz do Chin o feature request.
keiw Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Zainstaluj Solid Explorer i problem zniknie. Temat był już poruszany wielokrotnie. Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2
ZduneX25 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Po co takie zabawy jak wystarczy dzwonki trzymać w odpowiednim katalogu na pamięci wewnętrznej.. 1
keiw Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Dla mnie to żadne zabawy, bo Solida zawsze instaluję
742617000027 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Przecież można to zrobić z poziomu aplikacji Motywy...
MarcinG Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Da się w ustawienia>dźwięk>dzwonek telefonu ustawić małe pliki. Można tam kliknąć "lokalne" i "inne" następnie z "muzyka" wybrać odpowiedni wrzucony byle gdzie dźwięk. Z tym, że jak brambat aplikacja muzyka domyślnie nie widzi plików poniżej 800kb. Ale można to łatwo obejść ustawienia>muzyka>rozmiar plików >wyłączyć "Nie pokazuj plików audio o małym rozmiarze". Wtedy w muzyka będą widoczne małe pliki audio i można je wybrać podczas ustawiania dzwonka w ustawieniach dźwięku. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez MarcinG
Rekomendowane odpowiedzi