Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mieliście przypadek,ze pol wyswietlacza jest w paski? Nie upadl,nie uderzony...po 4 miesiacach padl.cos kiepsko..gdzie wyslac?

Ja już taki dostałem ze sklepu. Gdzie ja mam wysłać, to oczywiste, ale wciąż nie wiem, czym wysłać, aby nie było problemów przez baterię.

Opublikowano

Musisz sie skontaktowac. Szczerze to nikt na tym forum nie byl w takiej sytuacji. Normalnie to kontaktujesz sie ze sklepem w ktorym kupilo sie telefon, odsylasz oni naprawiaja i wysylaja do ciebie. W twoje sytuacji pozostaje kontakt z xiaomi bo problemem moze byc odeslanie do Polski.

Opublikowano

Ja już taki dostałem ze sklepu. Gdzie ja mam wysłać, to oczywiste, ale wciąż nie wiem, czym wysłać, aby nie było problemów przez baterię.

wysylasz sam telefon bez baterii i akcesoriow juz bylo pisane o tym nawet raz przeze mnie

• Like 1
Opublikowano

Wolę to usłyszeć jednak od ibuygou, na razie mi napisali, że "bez akcesoriów" ale nie odpowiedzieli na pytanie, co z baterią (czekam, aż się im skończy święto).

• Like 1
Opublikowano

Wyślij bez baterii. Chodzi o to by nie narażać się na przesyłanie telefonu z baterią. Oni na miejscu sobie wstawia sami baterię.

Tyle, że zgodzili się, że uszkodzony tel. mogę wymienić (za doplatą oczywiście) na miPada. W tej sytuacji muszę odesłać kompletny zestaw. I jeszcze nie wiem, jaki kanał wysyłki telefonu z baterią będzie najpewniejszy. I czy mam ją wyjąć i dołączyć luzem, czy zostawić w środku, tak jak robi ibuygou wysyłając do PL.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W przypadku wygrania sporu, muszę płacić za przesyłkę by zwrócic telefon? Na jakiej zasadzie to się odbywa?

Opublikowano

Nie robiłem żadnego sporu, bo może zbyt dosłownie rozumiem słowo "spór". Zapytałem ibuygou co mam zrobić, co proponują, to co zaproponowali było OK, zgodziłem się. Potem ja zproponowałem coś innego - zgodzili się. Pełna zgoda. Więc jaki spór?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...