Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie dawno zakupiłem Xiaomi Mi Box (z którego jestem bardzo zadowolony) i nie ukrywam, że chciałbym sobie również pograć w gry typu Asphalt 8 czy Real Racing 3. I moje pytanie brzmi, czy ten pad będzie dobrze współpracował z przystawką i grami dostępnymi w sklepie play?

Gamepad Bluetooth

Może ktoś miał z nim styczność i wypowie się czy warto. Możecie też polecić coś innego tylko proszę w rozsądnej cenie.

Pozdrawiam! ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja mam Mocute

https://gearbest.com/game-controllers/pp_009818078640.html

I dziala fajnie.

Polowalem na oryginalnego od Xiaomi, ale..po pierwsze prawie nigdzie nie da sie juz go kupic.. po drugie jak juz gdzies znajdzie sie, to w takiej cenie, ze szkoda mówić. 

Wg mnie sensownosc kupna takiego pada jest do kwoty ok 50 zl (max)

Ten mocute zbilem cenowo punktami na gearbescie. A bralem go dlatego,  ze ma fajny "inny" design :P Wykonanie i dzialanie samego pada tez jest calkiem OK, rzekłbym bardzo dobry.

P.s.

Jak ktos jest fanem retro i lubi pograc w emulatory (NES) to fajne sa kontrolery 8Bitdo. Marzy mi sie taki, ale cenowo to już czasami grubo ponad 100 PLNów

Edytowane przez tekkno
Opublikowano

Zamawiałem też Mocute, ciut niższy model z klamrą na tel., 7$ cena w miarę, ale jakość pozostawia wiele do życzenie, strasznie "twardoplastikowy".

Łatwiej wziąć huba za 1$ i podpiąć Gamepada ze stickiem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, przepraszam za odkopanie tematu ale planuję zakup pada i chciałem tylko podpytać przedmówców czy wspomniane przez Was pady były testowane na Oreo?

Opublikowano
2 godziny temu, mlodzian1990 napisał:

Cześć, próbował ktoś podłączyć pada od PS3?

Nie ma roota więc apka sixaxis nie działa :(

• Thanks 1
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

hej,

trochę odgrzebię temat, kupiłem coś takiego

https://pl.aliexpress.com/item/1005001548297698.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.59155c0f885QTc

i dziala ze wszystkim tylko nie z mibox s 4k

cy ktoś z Was mógłby polecić co działa na dzień dzisiejszy?