Jump to content

Już jest MIUI 10 stable

himek72

Recommended Posts

Tak szczerze po aktualizacji zginęło mi twrp , mały problem ale to na wcześniejszych modelach mi się nie zdarzało jak bateria będzie mi siadać to od razu mi pa Kernel drutuje uja i ustawiam govermora na blue

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

Zaraz zrobię porządek z bateria
https://pic.drakonix.net/l3UKcmjz

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

Błędów na razie nie znalazłem, opcji odblokowania gębą też nie ma, co w sumie mnie nie dziwi. Płynniejszy jest od 9.

Jak dla mnie na plus górna belka z większą trzcionką. Dźwięk za górnego głośnika nadal przy multimediach jest słabszy niż przy rozmowach. Lepiej reaguje czujnik światła.

Oczywiście nie ma żadnych reklam, jak trąbią w necie jacyś ludzie.

• mrosi changed the title to Już jest MIUI 10 stable

Też zaktualizowałem przez ota. Twrp i root działa. Zna ktoś jakiś motyw aby siatka była 5x5 . Większość ktore używałem jest nie kompatybilna z miui10

Ja zainstalowałem launcher z pocophone aby mieć właśnie gęstszą siatkę oraz skróty aplikacji po dłuższym naciśnięciu ikon

• 1 month later...
  • 3 months later...
Wskaźnik baterii możesz sobie ustawić w postaci : słupkowego, procentowego i liniowego. Wybrałem słupkowy jako czytelniejszy dla mnie.

Super ! A mapy google możesz sprawdzić ? Sorki że tak dopytuje, ale ostatnio na innym telefonie wpadła aktualizacja 10 o podobnym numerze i mapy przestały działać. Objaw był taki, ze zawieszały sie powtarzalnie, w momencie wyznaczania trasy lub po naciśnięciu guzika "prowadź".

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk