Gawelson Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Jest tak.. na 3.2.2 nie działa w ogóle, mimo, że wyskakuje okno wyboru słuchawki/MiKey to i tak telefon traktuje to jako słuchawki. Ja ogarnąłem wersję 3.0.1(też jest po polsku a link do niej jest na 1 stronie tego tematu) i jak na razie wszystko śmiga. Potestuje trochę bardziej i dam znać Edit. Co zrobić żeby aplikacja działała cały czas? W sensie wtedy kiedy wkładam go do gniazda. Często zamiennie używam słuchawek /MiKey i nie chce mi się za każdym razem wchodzić w aplikacje żeby telefon go wczytał. Dodałem do autostartu, uruchomiłem procesy w tle w ustawieniach ale po wyczyszczeniu pamięci RAM musiałbym wchodzić na nowo. Jest na to jakiś sposób? Wyjątek w czyszczeniu pamięci czy coś. Dodatkowo zauważyłem że funkcjastymulowania przycisku nie działa. Kliknięcia nalicza ale nic się nie dzieje. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Gawelson
MD13 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jest tak.. na 3.2.2 nie działa w ogóle, mimo, że wyskakuje okno wyboru słuchawki/MiKey to i tak telefon traktuje to jako słuchawki. Ja ogarnąłem wersję 3.0.1(też jest po polsku a link do niej jest na 1 stronie tego tematu) i jak na razie wszystko śmiga. Potestuje trochę bardziej i dam znać Edit. Co zrobić żeby aplikacja działała cały czas? W sensie wtedy kiedy wkładam go do gniazda. Często zamiennie używam słuchawek /MiKey i nie chce mi się za każdym razem wchodzić w aplikacje żeby telefon go wczytał. Dodałem do autostartu, uruchomiłem procesy w tle w ustawieniach ale po wyczyszczeniu pamięci RAM musiałbym wchodzić na nowo. Jest na to jakiś sposób? Wyjątek w czyszczeniu pamięci czy coś. Dodatkowo zauważyłem że funkcjastymulowania przycisku nie działa. Kliknięcia nalicza ale nic się nie dzieje.A na jakim andku ci zadziałał ten mikey??Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
MD13 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 22 godziny temu, Gawelson napisał: 5.0.2 Ta. czyli pupa. Ja mam 6.
Gawelson Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Na 6 aplikacja MiKey nie działa. Spróbuj innej aplikacji
SayHiAndBeMy Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A czy możecie go zrobić jakoś na 6stkę? Bo wykrywa jako słuchawki i nie działa :/
MD13 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A czy możecie go zrobić jakoś na 6stkę? Bo wykrywa jako słuchawki i nie działa :/ Zapomnij. Ja po prostu odstawiłem mikeya. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi