Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przecież MiKey nie miał ikony w pasku powiadomień. Była ikona włożonych słuchawek, która wkurzała. Jak chcesz mieć właśnie taką ikonkę, to pobierz poprzednią wersję MiKey'a.

Edytowane przez keiw
Opublikowano

Widzę problem z niemożliwością instalacji MiKey cały czas nierozwiązany. Dodam tylko, że po aktualizacji systemu do wersji 5.6.19 problem pozostaje cały czas.

Opublikowano

Przecież to normalne, że na wersję PL nie zainstalujesz - zupełnie inne podpisy aplikacji.

Jeśli wersja PL nie chce się zainstalować "na czysto", tzn. po usunięciu poprzednich wersji MiKey'a, to musi być kwestia uprawnień w pliku AndroidManifest.xml, o których jest mowa w tym wątku.

Niestety nic na to nie zaradzę.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda... też chciałbym żeby działała. Oryginał działa ale właśnie... te krzaczki. To już z dwojga złego wolę pozostać przy pół działającej wersji 1.4.1 :(

Opublikowano

Można prosić o ponowny upload poprzednich wersji (np. wszystkich w jednym archiwum)? Linki podane na tym forum wygasły. Może jakaś poprzednia wersja będzie działać.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam, jeżeli kogoś 'zeźlę' ale nie mogę znaleść info o apce na IOS - czy takowa istnieje? Czy jest możliwe używanie mikeya na iphonie 5c?

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowałem zainstalować tą aplikacje na moim nowym Redmi Note 3 i mi się nie udało. Ale na starym MyPhone Next zainstalowała się bez problemu.

Ma ktoś pomysł czemu się tak stało?

Pamiętałem by zaznaczyć w opcjach możliwość instalacji aplikacji z obcych źródeł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Również mam problem z instalacją MiKey 3.2.2_784 PL na Mi Note z MIUI 6.1.28, wykłada się podczas instalacji. Chińska po zeskanowaniu kodu na opakowaniu od MiKeya zainstalowała się bezproblemowo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, czy udało się komuś rozwiązać problem z instalacją Polskiej wersji tej aplikacji? Czy może problem jest nie do przeskoczenia?

Ja próbuje ją zainstalować z podanych linków ale pod koniec mam błąd iż nie udało się zakończyć tego procesu a dokładnie jest to czerwone kółko z krzyżykiem.

Chińska wersja działa bez problemów ale połapanie się w tych " krzaczkach" do łatwych nie należy.

Opublikowano

Ja mam wersję MiKey_3.0.1_multi_xiaomi.eu i mi na 6.1.28 działa bez problemu.

Dajcie 2-3 maile na pw to wam wyślę może będzie też u was działało.

Opublikowano

Ale czy instalowałeś tą wersję Mikey na MIUI  6.1.28 czy na jakiejś wcześniejszej wersji a dopiero później aktualizacja MIUI?

Opublikowano
3 minuty temu, adikpl napisał:

No i u mnie na MIUI 6.2.4 komunikat aplikacja nie została zainstalowana

Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka

No to szkoda, że nie pomogłem 

Opublikowano

W najnowszym MiKey 3.2.3_790 doszedł string z informacją:

"抱歉android6.0及以上版本 不再支持耳机孔米键" - czyli, że w Android 6.0 i wyżej MiKey nie jest obsługiwany.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, pozwólcie że podepnę się do tematu z pytaniem - czy Wam na Mi4 Mikey działa na zablokowanym fonie? Mam ustawioną np latarkę i żeby ją włączyć mikeyem muszę najpierw przynajmniej wybudzić fon do ekranu blokady. Odblokowywać co prawda nie muszę, wystarczy że ekran świeci, ale jak ekran jest Off to Miguzik nie działa.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie próbowałem instalacji MiKey_3.0.1_multi_xiaomi.eu i MiKey_3.2.2_784_PL

Niestety żadna nie daje się zainstalować. Jedyna jaka wchodzi to chińska apka z tymi ich krzakami :(

RedMi Note 3 Pro Global Dev 6.4.28

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...