Michacy Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Telefon jeszcze do mnie leci, więc nie mam jak sprawdzić, ale jestem ciekaw czy ktoś z Was sprawdzał jak dokładnie działa AOD w Mi8? Czy przesuwa się chociaż minimalnie podświetlony obszar, żeby uniknąć wypalenia, tak jak robi to Samsung? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny1836 Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Przesuwa się co jakiś czas, zaobserwowałem że przemieszcza się od góry do środka ekranu. No i bzdurą jest że pokazuje tylko datę i czas, bo pokazuje też powiadomienia, m. in. Facebook, Messenger, SMSy, nieodebrane połączenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michacy Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 No to super, że nie stoi w miejscu, a odnośnie powiadomień to zdaje się, że nie ma ich po prostu na MIUI Polska, dlatego tak ludzie piszą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny1836 Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 4 minuty temu, Michacy napisał: No to super, że nie stoi w miejscu, a odnośnie powiadomień to zdaje się, że nie ma ich po prostu na MIUI Polska, dlatego tak ludzie piszą. Tego nie wiem, ale jutro prawdopodobnie wyrzucę MIUI Polska i dam znać, być może trzeba po prostu włączyć te powiadomienia, tak jak na romie China Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfgFire Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 19 godzin temu, johnny1836 napisał: Tego nie wiem, ale jutro prawdopodobnie wyrzucę MIUI Polska i dam znać, być może trzeba po prostu włączyć te powiadomienia, tak jak na romie China Trzeba włączyć Czego większość ludzi nie robi. Pisali gdzieś o tym tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny1836 Posted July 20, 2018 Share Posted July 20, 2018 @Michacy Potwierdzam, na xiaomi.eu są powiadomienia na AoD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpieg15 Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 A mógłby mi ktoś napisać gdzie je włączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny1836 Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 W ustawieniach aplikacji musisz włączyć powiadomienia na ekranie blokady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plama02 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Panowie jak włączyć AoD no nie mogę tego nigdzie znaleźć ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michacy Posted August 14, 2018 Author Share Posted August 14, 2018 Ustawienia -> Wyświetlacz -> Zawsze włączony Zauważyłem jednak, że pomimo dodanych uprawnień to nie wyświetlają się mi ikonki np. WhatsApp-a. Na China działało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plama02 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Ok dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts