Jump to content

Uchwyt samochodowy

raj

Recommended Posts

Samsungowy oryginalny. Jest bardzo dobry i bardzo stabilny. Tylko popatrz gdzie w note masz port USB żeby Ci go uchwyt nie zasłonił. Ale jak jest na środku albo z kraja jak w Mi3 to w porządku, zdaje egzamin świetnie :)

http://allegro.pl/uchwyt-samsung-galaxy-s2-s3-s4-mini-trend-note-org-i4584034929.html

Uprzedzając pytania czym się różni zamiennik za 20 zł. Oryginalny jest stabilny w standardzie. Zamiennik potrzebuje często trików pokroju chusteczki z mikrofibry na "stawie" kulkowym bo inaczej lata jak chce, a telefon swoje waży.

Edited by baku1991

Kupiłem taki sam w sklepie, bez napisu samsung, w galerii w moim mieście i spisuje się rewelacyjnie bez żadnych trików. A jeżdżę sporo po drogach które do stanu dobrego mają bardzo daleko. Nic się nie chwieje, tel trzyma się bardzo mocno. Za uchwyt dałem 45zl

No ja zamówiłem z Ali za kilka dolarów, zresztą dostałem full refund za to, że "latał" więc całkiem możliwe, że to pojedyncza usterka. Zresztą nie ma co mówić bo Chińczyk, A Chińczyk to bywa ogromna różnica ;-) najlepiej tak jak piszesz, w stacjonarnym sklepie spotkać, sprawdzić i można brać :-)

• 2 weeks later...

Ja kupiłem jakies 2 lata temu taki http://www.aliexpress.com/item/For-iphone-holder-universal-phone-holder-universal-car-holder-for-mobile-phone-color-box-packing/509335048.html ale wtedy miałem zopo zp810, do redmi note tez pasuje na styk i pomimo ze note jest dość cięzki to trzyma się idealnie.

Kupiłem dokładnie z tej aukcji

• 3 weeks later...

Redmi Note ma bardzo zbliżone wymiary do Galaxy Note 4. Może jakieś głowice HR by pasowały. Ja w każdym razie postawiłem na DIY. Wykorzystałem stary uchwyt z mojego HTC Evo 3D i przerobiłem wykorzystując plecki Nilkina. Wygląda to tak:

D7bY0Ful.jpg

Kupiłem taki sam w sklepie, bez napisu samsung, w galerii w moim mieście i spisuje się rewelacyjnie bez żadnych trików. A jeżdżę sporo po drogach które do stanu dobrego mają bardzo daleko. Nic się nie chwieje, tel trzyma się bardzo mocno. Za uchwyt dałem 45zl

A da się go tak ustawić, aby podczas jazdy filmować drogę przed samochodem? Bo i w sumie tylko po to by się przydał uchwyt.

• 2 months later...

Ja mam taki. Działa z note i z mi3. Mocno trzyma szyby, nie przeszkadza w dowolnym podłączeniu ładowarki, nie zasłania kamerki. IMHO najlepszy z tych co miałem, a przetestowałem ich chyba z 15 (wszystkie które były dostępne w hurtowni :-) ). 

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...