raj Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Jaki uchwyt samochodowy polecacie dla Note? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 (edited) Samsungowy oryginalny. Jest bardzo dobry i bardzo stabilny. Tylko popatrz gdzie w note masz port USB żeby Ci go uchwyt nie zasłonił. Ale jak jest na środku albo z kraja jak w Mi3 to w porządku, zdaje egzamin świetnie http://allegro.pl/uchwyt-samsung-galaxy-s2-s3-s4-mini-trend-note-org-i4584034929.html Uprzedzając pytania czym się różni zamiennik za 20 zł. Oryginalny jest stabilny w standardzie. Zamiennik potrzebuje często trików pokroju chusteczki z mikrofibry na "stawie" kulkowym bo inaczej lata jak chce, a telefon swoje waży. Edited September 13, 2014 by baku1991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wohard Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Kupiłem taki sam w sklepie, bez napisu samsung, w galerii w moim mieście i spisuje się rewelacyjnie bez żadnych trików. A jeżdżę sporo po drogach które do stanu dobrego mają bardzo daleko. Nic się nie chwieje, tel trzyma się bardzo mocno. Za uchwyt dałem 45zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
baku1991 Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 No ja zamówiłem z Ali za kilka dolarów, zresztą dostałem full refund za to, że "latał" więc całkiem możliwe, że to pojedyncza usterka. Zresztą nie ma co mówić bo Chińczyk, A Chińczyk to bywa ogromna różnica najlepiej tak jak piszesz, w stacjonarnym sklepie spotkać, sprawdzić i można brać Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumbum35 Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 Ja kupiłem jakies 2 lata temu taki http://www.aliexpress.com/item/For-iphone-holder-universal-phone-holder-universal-car-holder-for-mobile-phone-color-box-packing/509335048.html ale wtedy miałem zopo zp810, do redmi note tez pasuje na styk i pomimo ze note jest dość cięzki to trzyma się idealnie. Kupiłem dokładnie z tej aukcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qron88 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Redmi Note ma bardzo zbliżone wymiary do Galaxy Note 4. Może jakieś głowice HR by pasowały. Ja w każdym razie postawiłem na DIY. Wykorzystałem stary uchwyt z mojego HTC Evo 3D i przerobiłem wykorzystując plecki Nilkina. Wygląda to tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Kupiłem taki sam w sklepie, bez napisu samsung, w galerii w moim mieście i spisuje się rewelacyjnie bez żadnych trików. A jeżdżę sporo po drogach które do stanu dobrego mają bardzo daleko. Nic się nie chwieje, tel trzyma się bardzo mocno. Za uchwyt dałem 45zl A da się go tak ustawić, aby podczas jazdy filmować drogę przed samochodem? Bo i w sumie tylko po to by się przydał uchwyt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabi Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Ja mam taki. Działa z note i z mi3. Mocno trzyma szyby, nie przeszkadza w dowolnym podłączeniu ładowarki, nie zasłania kamerki. IMHO najlepszy z tych co miałem, a przetestowałem ich chyba z 15 (wszystkie które były dostępne w hurtowni ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts