gaceq Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) Witam Zakupiłem właśnie mi a1. Wpisałem ręcznie wszystkie kontakty ze starego tel. Po włożeniu sim który mam jeszcze aktywny. Ustawiłem konto Gmail itp. Ale wszystkie kontakty zginęły. Przeszukałem telefon, ustawienia itp. nie mam pojęcia gdzie się podziały. Nie wiem czy to wina konta na google ? W p9lite konta były w pamięci telefonu. Dostępu już do niego nie mam i jestem przez to w kropce gdyż nie mam ani jednego kontaktu. Proszę pomóżcie gdzie mogę to zmienić, aby je odzyskać, bo już siły nie mam Edytowane 9 Lipca 2018 przez gaceq
LeBomB Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 wejdź na contacts.google.com i zaloguj się kontem jakie miałeś na tym p9lite nie masz tam kompletnie nic?
Nezumi Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Konto Google ostatnio szaleje, mi ostatnio usunęło ponad 150 numerów, tak samo z siebie, wszystko teraz zapisuje sobie na vcard w kilku miejscach...
gaceq Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 A jak wejść w kontakty wpisane w pamięci tel ? Zupełnie inaczej wyglądało wpisywanie ich jak po aktywacji Gmail. Tak jakby zostały w pamięci telefonu. Tylko jak to znaleźć ?
gaceq Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2018 A jak włączyć słownik w sms ? Wyłączyłem go, ale nie moge dojść gdzie jest opcja do włączenia go ponownie
mariusz.ur Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 W samej aplikacji do SMS to chyba nie znajdziesz słownika . To w ustawieniach klawiatury znajdziesz .
Rekomendowane odpowiedzi