tpater95 Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Witam posiadam opaskę xiaomi mi band 2 i chciałbym zapytać jak ustawić żeby wyświetlało nazwę kontaktu podczas połączenia. Działa tylko jak mam włączony język angielski lub chiński.
Zenek Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Zainstaluj https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1&hl=pl z nowym MI Fit nie działa, możesz też poszukać starszej wersji MI Fit i wtedy powinno działać, ale nie powiem ci do której wersji bo używam tego co dałem w linku bez Mi Fit właśnie dlatego żeby mieć nazwy przy połączeniach, sms-ach itp. Edytowane 27 Marca 2018 przez Zenek
b4s1l Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 @tpater95 Jeśli korzystasz z Mi Fit i nie masz opcji z poniższego obrazka, zainstaluj modyfikowany Mi Fit, np MrTomi (Amazfit BIP, oraz MiFit modyfikacje).
matiwiathr Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 A przy powiadomieniach z messengera, na zmodyfikowanej aplikacji widać od kogo dostajemy wiadomość? Czy tylko SMS i połączenia?
Rekomendowane odpowiedzi