Jump to content

Folia na tył

bacy

Recommended Posts

Zdubluję temat z działu o MI6.

Ale jakby ktoś szukał folii na Redmi 4, to zacząłem takie robić.

Allegro

FB

Folie robię od początku do końca sam. Używam tylko firmy 3M (tak jak inne duże firmy). Jeżeli macie jakieś fajne pomysły i sugestie, to dajcie znać na PW lub w temacie :D

Spoiler

1.thumb.jpg.f46c873a5d61925224fdd3691715ec4f.jpg2.thumb.jpg.7e86e801eaf3463fc25a357799033660.jpg3.thumb.jpg.ae4d01acb9fd2834ccc5fea93c5d72e8.jpg4.thumb.jpg.ecedca468f591650aa8c2cba26635b47.jpg6.thumb.jpg.198432b7c904fc2f2a5ae66bd8d5a562.jpg7.thumb.jpg.6447a5774652a379dc2e56b991befc96.jpg

Szukam też chętnych osób, najlepiej z okolic Zamościa, to zrobienia i przetestowania szablonów na nowe modele.

• Like 1

• 2 weeks later...

@bacy folie rozumiem są tylko na tył? Na przód nie robisz czegoś podobnego, żeby pasowało na zaokrąglone brzegi wyświetlacza Redmi 4 Pro?

Te na tył to masz gotowce? Czy można sobie coś skomponować? Np. logo klubu piłkarskiego?

No i jakie ceny?

@dudek

Folie robię tylko na tył. Na przód nie zdaje to egzaminu, bo i tak większość nakłada szkło.

Na ten moment mam folie tylko takie jak widać, czyli z gotowym wzorem. Jeśli chcesz mogę na takiej folii wyciąć logo klubu piłkarskiego, wtedy za tło będzie robić tył obudowy telefonu.

Jeśli chodzi o drukowanie wzorów na folii, to jestem na etapie zamawiania materiałów. Jeśli byłbyś zainteresowany, to po przygotowaniu, z chęcią prześlę ci do testów taką folie, oczywiście gratis ;) .

@Vergiliusz

Niestety, nie mam póki co szablonu cięcia dla Redmi Note 4. Jeśli przypadkiem jest z okolic Zamościa, to z chęcią bym mu zrobił taką folię, wystarczy że będzie miał wolną chwilę, abym przygotował szablon na jego telefonie.

Dnia 9.04.2018 o 20:58, bacy napisał:

Jeśli przypadkiem jest z okolic Zamościa, to z chęcią bym mu zrobił taką folię, wystarczy że będzie miał wolną chwilę, abym przygotował szablon na jego telefonie.

Niestety Warszafka..