Paweł Olejnik Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Zaginął mi telefon i zablokowałem go przy użyciu Mi Cloud. Szczęśliwie na drugi dzień telefon został zwrócony. Teraz telefon wymaga hasła ale wpisując hasło przy pomocy którego loguję się na swoje konto poprzez komputer nic się nie dzieje i telefon wyświetla informację iż nie można zweryfikować ID konta. Ma ktoś pomysł jak ten temat ruszyć?
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Chyba tylko reset do fabrycznych z recovery... Nie mam innego pomysłu.
Paweł Olejnik Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 Mogę jakoś sam to wykonać czy trzeba szukać magika lub serwis?
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Możesz sam - odpal recovery (vol+ i power albo wszystkie 3 przyciski) - zależy od tego co będziesz mieć po przytrzymaniu tej kombinacji
preston2009 Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 @Paweł Olejnik A nie możesz wysunąć belki na tym ekranie i włączyć WiFi? Ew po włożeniu karty sim włączyć dane mobilne? Jak nie to jw.
Rekomendowane odpowiedzi