60thPlace Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam Jak ustawic automatyczny podpis w tym telefonie ?
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Wygląda na to, że na zwykłej aplikacji SMS nie da się tego ustawić. Musisz poszukać innej.tapnięte z Redmi 4a
60thPlace Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Opublikowano 24 Lutego 2018 dobra, a mając zerowe pojęcie o ogarnianiu aplikacji do pisania sms - moge tu liczyc na pomoc kogoś od Xiaomi ?
mariusz.ur Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Sprawdź ze sklepu play textra sms . Oczywiście musisz nadać wszystkie potrzebne uprawnienia , dodać do autostartu i zablokować kłódką . W przeciwnym razie sms-y mogą nie dochodzić gdy ekran wyłączony .
60thPlace Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Opublikowano 24 Lutego 2018 zrobia mi to w przecietnym serwisie GSM ? widze, ze to nie taka prosta sprawa(dla laika) a telefon potrzebuje do pracy i niedochodzace smsy moga mnie wciul kosztowac....
wanarek Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) 7 minut temu, mariusz.ur napisał: Sprawdź ze sklepu play textra sms . Oczywiście musisz nadać wszystkie potrzebne uprawnienia , dodać do autostartu i zablokować kłódką . W przeciwnym razie sms-y mogą nie dochodzić gdy ekran wyłączony . Nieprawda. Wystarczy ustawić Textrę jako domyślną aplikację do SMS i nie trzeba jej nigdzie dodawać, niczego blokować. Jedyne co trzeba zrobić to nadać jej uprawnienia do wszystkich powiadomień (ważne!). Używam Textry od zawsze na MIUI i działa bez problemów. Beż żadnych autostatów, wyjątków w bateriach i innych głupot. Aplikacja do SMS działa w systemie w inny sposób. Za odbieranie SMS odpowiada odrębny systemowy proces niezwiązany z apką. Nie musi być uruchomiona, aby SMSy przychodziły. Edytowane 24 Lutego 2018 przez wanarek
mariusz.ur Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Nie badź taki pewny . Już czytałem kilka przypadków , że sms- y nie dochodziły . Lepiej dodać tą aplikację do autostartu i zablokować . To , że tobie się zdaje to nie znaczy , że tak jest . Mam lenovo Zuk z2 pro i też bez dodania do autostartu i zablokowania sms-y nie dochodzą .
wanarek Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Przed chwilą, mariusz.ur napisał: Nie badź taki pewny . Już czytałem kilka przypadków , że sms- y nie dochodziły . Lepiej dodać tą aplikację do autostartu i zablokować . To , że tobie się zdaje to nie znaczy , że tak jest . Mam lenovo Zuk z2 pro i też bez dodania do autostartu i zablokowania sms-y nie dochodzą . Nic mi się nie zdaje i nie mówię o Lenowo tylko o Redmi 4A.
MasaMasen Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Też używam Textry i nie ma żadnego problemu z smsami przy wyłączonym ekranie. Wszystko normalnie działa. I w tej aplikacji na 100% jest możliwość ustawienia podpisu sms.
Rekomendowane odpowiedzi