Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam;

Po aktualizacji do Miui 9 poprzez miflash po wyborze języka i regionu dochodzę do etapu aktywacji i tu pojawia się problem, mianowicie nie wyszukuje wifi ani nie znajduje też karty sim i wszystko leży... Ma ktoś może jakiś pomysł na tą sytuację?

Opublikowano (edytowane)

@arcok665 Jaki tekefon i co zainstalowałeś przez miflash ? Upewnij się jaką wersję telefonu masz i zainstaluj prawidłowy rom . Redmi note 3 występuje w 3 wersjach . 

Edytowane przez mariusz.ur
  • Like 1
Opublikowano

Bardzo prosiłbym o link do jakiegoś stabilnego romu, pobrałem też wersję którą miałem docelowo i też mam to samo. Najdziwniejsze jest to, że wszystko wstało normalnie tylko dlaczego wifi jest wyłączone i karty sim znaleźć nie może? Nigdzie nie znalazłem podobnych problemów,  a bez aktywacji nie przejdę chyba dalej...

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, arcok665 napisał:

nr IMEI 

Na 99% masz Redmi Note 3 Special Edition i taki rom musisz zainstalować, tu linki do wszystkich romów fastboot: http://en.miui.com/a-234.html Nie działa ci sieć, bo zainstalowałeś rom dla Kenzo, który jest prawie identyczny, ale różni się modemem od twojego Kate. Tylko dla Kate nie ma jeszcze oficjalnej wersji global stable z Miui9, jest tylko dev (i tak prawdopodobnie lepsz od stable). Jeszcze jedno, nie podawaj swoich numerów IMEI w sieci, bo mogą się komuś przydać.

Edytowane przez FromWP
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...