Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z telefonem. Podczas słuchania muzyki lub oglądania np. YouTube telefon co jakiś czas sam robi wstecz tak jakbym nacisnął przycisk wstecz. Zauważyłem że to właśnie przy muzyce (jakieś drgania?) lub gdy telefon jest trochę rozgrzany. Jest to dosyć irytujące.

Spotkał się ktoś z takim zjawiskiem ?

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Problem jest znany i był opisywany. Nie ma na to rady. Mnie też się to zdarza podczas używania telefonu. W dowolnym momencie sam się wciska klawisz i tyle. Ktoś tu pisał, że był z tym w serwisie i też mu nie pomogli. Trzeba z tym żyć.

Opublikowano
Problem jest znany i był opisywany. Nie ma na to rady. Mnie też się to zdarza podczas używania telefonu. W dowolnym momencie sam się wciska klawisz i tyle. Ktoś tu pisał, że był z tym w serwisie i też mu nie pomogli. Trzeba z tym żyć.

O kurde moim zdaniem to duża wada momentami uniemożliwiająca normalne użytkowanie

Opublikowano

No fajnie nie jest, ale dość szybko u mnie się uspakaja i nie występuje za często. Ale teraz jak piszę, to akurat dwa razy mi się klawiatura schowała. Pierwszy raz od tygodnia mniej więcej.

Opublikowano

Problem jest w tym, że to nie dzieje się cały czas. Czasem kilkanaście dni nic się nie dzieje. Jak podczas wizyty w serwisie nie będzie objawów, to niewiele można zdziałać.

Opublikowano
Problem jest w tym, że to nie dzieje się cały czas. Czasem kilkanaście dni nic się nie dzieje. Jak podczas wizyty w serwisie nie będzie objawów, to niewiele można zdziałać.

Czy ktoś ma wiedzę czy na miui polska też tak się dzieje? Domyślam się że zmiana romu nie rozwiązuje problemu ale wolę zapytać.

Opublikowano

Teraz mam miuipolska i się zdarza. Miałem kilka romów i było to samo. To problem sprzętowy.

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

Myślę, że mogę podpiąć się pod ten wątek. Kupiłem xiaomi mi6 wszystko ładnie śmiga ale dzieje się coś takiego jak na fimie

po naciśnięciu na krawędzi obudowy telefon robi wstecz.

Przejrzałem 7 stron problemów technicznych w xiaomi mi6 i nie znalazłem żadnego wątku opisującego ten problem.

Jeśli ktoś się spotkał z tym problemem to prośba o pomoc.

Mam telefon na gwarancji i ciekawy jestem czy jak się odda go na gwarancji to czy pomogą i będzie ok? A może ktoś uporał się z tym problemem właśnie przez reklamowanie produktu? Jest to dosyć męczące...

Edytowane przez superpafcio
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...