Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Problem z moim telefonem polega na tym, że sam z siebie po prostu się wyłączył i zatrzymał się na ekranie logowania. Jest logo xiaomi a na samym dole zamiast napisu android wyświetla się kłódka z napisem "unlocked" oraz co chwilę na nowo próbuje się włączyć. Fastboot działa, lecz nie mam pojęcia jak mogę naprawić swój telefon. Czy ktoś ma jakiś pomysł na to ?

Opublikowano

Piszę ze swojego konta :) dziwna przypadłość bo telefon włączył się z rana gdy podłączyło się go do ładowania. Tylko już w taki sposób jakby włączył się pierwszy raz (logowanie do konta xiaomi, pierwsze ustawienia telefonu itp.) bawiłem się wczoraj fastbootem, twrp. Przygotowywałem go do wgrania na nowo softa jednakże po wpisaniu komend nie zatrybił program do robienia wipe i instalacji miui. Dziwna przypadłość. Ma ktoś pomysł skąd wziął się ten problem ? :)

Opublikowano

"źli hakersi" Ci zdalnie wyczyścili telefon bo myśleli, że należy do kogoś innego... Albo masz jakiś wadliwy sprzęt, który nie powinien opuszczać fabryki... Oddaj telefon do jakiegoś laboratorium zajmującego się kryminalistyką, do mi center lub do producenta to się najpewniej czegoś nowego dowiesz. Cuda się dzieją, a tu jest forum.

• 3 tygodnie później...
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...