Konrado Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Cześć, od 2 dni nie działają mi przyciski funkcyjne home i ostatnie aplikacje, działa tylko przycisk cofnij. Dodatkowo nie mogę rozwinąć górnego menu ustawień, macie jakieś pomysły jak to naprawić, dodam że telefon jest po najnowszej aktualizacji.
Moreee Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Jaka wersja zabezpieczeń? Styczeń czy grudzien? Bo jeśli styczeń to pomysłów nie mam Jak grudniową wersję masz to powinieneś mieć dostępną paczkę 89mb aktualizacji. To jest poprawiona wersja Oreo bo ta grudniowa była niby z błędami (u mnie bez błędów)
Moreee Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 Format może zrób. Dziwne , że ludzie mają takie problemy softowe po aktualizacji do Oreo. A egzemplarz gdzie nabyty?
Konrado Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 dystrybucja oficjalna, po formacie wszystko gra
Moreee Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Czyli sztuki z Polski mają jakieś bugi? Bo nie tylko Twoja sztuka świruje dziwne akcje
pl_shibby Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 mam w rękach telefon z tym samym problemem. A1 z polskiej dystrybycji. Aktualizacja była z grudnia. Przestał działać przycisk Home, lista aplikacji w tle, nie działa górny pasek, nie działa Gmail, nie ściąga aktualizacji z Google Play. Była aktualizacja ze stycznia (89MB), zainstalowałem ale to nic nie dało. Właśnie robię format.
Moreee Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Czyli te polskie sztuki mają jakieś fabryczne dziwactwa. Bo to nie jest pierwsza sztuka...
gawllo Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 U mnie np. pociągnęło najpierw grudniową 1GB i zaraz po niej styczniową 1GB. Po aktualizacji przy odblokowywaniu na dole ekranu pojawia się cienki pasek biały a czasem przy odblokowywaniu pozostaje biały ekran jak go kilka razy dotknę to jak przez mgłę pojawia się obraz. Mam to na filmie nagrane. Bo jutro kurier przyjeżdża i zabiera telefon do naprawy albo wymiany ?? bo nie tylko takie mam usterki. Ale przyciski jako takie działają normalnie.
Recommended Posts